![]() |
|
LED monitor s HDMIDobrý den, chtěl bych se ujistit, že má úvaha jde správným směrem. Dětem v pokoji odešla klasická CRT televize a vzhledem k tomu, že mám v pokoji příjem TV řešený satelitem a receiver má HDMI výstup, stačí když koupím Led monitor bez DVB-t tuneru? Stačí mi pouze s HDMI vstupem aby to hrálo?Předem děkuji za odpověď. |
Jackass
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: LED monitor s HDMIono to hrat samo ze pude ale kdyz je to monitor jako PC zvuk vyresis jak? pokud monitor nema integrovane repro |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: LED monitor s HDMISamozdřejmě, že koupím s integrovanýma reprákama. Jinak dík |
Jackass
![]() |
|
RE: LED monitor s HDMIpak ok :))) |
tanabe
![]() |
|
RE: LED monitor s HDMIPozor na možnost nastavení rozlišení satelit. přijímače. U SD přijímačů je pevně 576i, což většina LED monitorů neumí zpracovat (osobní zkušenost). U HD satelit. přijímače tyto problémy nejsou. |
cerlad
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: LED monitor s HDMISatelit je HD jelikož jsem s úmrtím CRTéčka počítal. |
Jackass
![]() |
|
RE: LED monitor s HDMIJá jsem si do dílny koupil v tesku TV LED Technika (na to že to zapnu 2x do měsíce tak mi to tam stačí) Jinak za pár korun a má vše 2x HDMI, 1x scart, 1x PC vstup, a vstup na anténu tuner s dvbt a repro + do je asi samozřejmost |
Ventor
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
Ventortak az pudes drzet v ruce krabici od te tv tak si na mne vzpomen:-) tu jsem delal ja:-) lepil |
tanabe
![]() |
|
Jackass:Pred týždňom som na túto tému dával svoj príspevok, nájdeš ho tu:https://www.parabola.cz/forum/topic-73624/3/Teraz mám síce sat. prijímač pripojený na CRT TV, ale sat. prijímač nemá SCART výstup, tak zvuk počúvam cez staršie, ale veľmi vydarené, PC reproskrinky Creative. Som presvedčený, že výsledný dojem z reprodukcie je oveľa lepší ako zo vstavaných repro v monitore. |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
![]() |