![]() |
|
Mimo misu: Aký je rozdiel medz SD a SDHC kartou?Satelit Argus mi nechce čítať SDHC karty ale s prekvapením som zistil, že SD kartu prečíta. Aký je medzi týmito kartami rozdiel? Ospravedlňujem sa, že včera som vďaka nepozornému čítaniu nápisu na karte uviedol, že nevie čítať SD karty. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: Aký je rozdiel medz SD a SDHC k...Vcelku srozumitelně je to popsáno ve wikipedii, hledej "Secure Digital". |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: Aký je rozdiel medz SD a SDHC k...Rozdiel je v tom HC - to HC je High Capacity. Ak si este dobre pametam tak SDHC používa adresovanie sektoru, SD používa adresácii bajtu.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: Aký je rozdiel medz SD a SDHC k...SD - do 2 GBSDHC - 4 až 32 GB SDXC - 64 GB až 2 TB Není to zpětně kompatibilní, musí to umět čtečka i zařízení. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: Aký je rozdiel medz SD a SDHC k...SD karta je je max do 4GB, mam ji ve starsim fotaku ktery me SDHC karty nebere. ;) Zkousel jsem ji i v navigaci a totez, takze 4GB je strop pro SD. :8)DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100
|
hmmm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 324 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: Aký je rozdiel medz SD a SDHC k...Keď mi satelit SDHC karty neberie asi nepomôže ani novší soft. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
![]() |