![]() |
|
HBO-HD rozpadávání obrazuUž delší dobu pozoruju rozpadávání obrazu.Ostatní Tv jdou O.K.Chci se zeptat,jestli to dělá jen mě nebo i ostatním.Dík. |
Sony
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 222 |
![]() |
|
RE: HBO-HD rozpadávání obrazuV akých časových intervaloch?Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 033 |
![]() |
|
RE: HBO-HD rozpadávání obrazuNo jak kdy,někdy to udělá třeba 10x za film.Dřív to nedělalo vůbec,pozoruju to tak měsíc. |
Sony
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 222 |
![]() |
|
RE: HBO-HD rozpadávání obrazujojo u mě to dělá taky. Někdy se to rozpadne i u Discovery HD Showcase.U ostatních Hdéček to nedělá...Mam UPC direct. :lookaround: |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: HBO-HD rozpadávání obrazuDiscovery HD je predsa od Švédov, nemôže tam byť priama súvislosť s HBO HD, ktoré je vysielané z vlastného TP.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: HBO-HD rozpadávání obrazuNastavte si talíře. Tam je zakopaný pes. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: HBO-HD rozpadávání obrazuHbo hd mě taky blbne přesně jak popisuješ.Zajímaví že madarské hbo hd jede dobře.Chyba bude asi u UPC. |
maza
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE:HBO-HD rozpadávání obrazuJá si myslím,že zakopaný pes je někde jinde,protože HD programy s Astry 19 to nedělají,proto hledejme psa! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
HBO-HD rozpadávání obrazuTo co píšete je vše jen o tom všechno si poladit a zaměřit dobře hrnce tak jak píšou kolegové.Problém je pouze ve vašem nastavení. |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: HBO-HD rozpadávání obrazuUrčitě problem nebude v nastavení.Mě taky HBO HD blbne a znám další co jim blbne jen HBO HD.Nevěřím že všicni to mají blbě nastavené. |
peky6
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: HBO-HD rozpadávání obrazuHD programy jsou citlivější na slabší signál a je potřeba doladit parabolu. Změna teplot venku se projevuje také na parabole. |
Gameman
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 149 |
![]() |
|
RE:HBO-HD rozpadávání obrazuZ Astry 19 se volné německé HD programy nerozpádávají,signál je menší jak s Thoru,čím to? |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
Pročse rozpadává jedině HBO HD CZ z celého TP?Všechny ostatní programy jsou v pořádku.Takže špatně nastavené talíře je jaksi nesmysl že ano?HBO HD je totiž kapitola sama o sobě po celou dobu od zahájení vysílání.Toto je asi začarovaný a kvalitou neřešitelný program pro UPC.Pokud by byl prodáván samostatně a ne v Max Paku tak to nemá šanci. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: HBO-HD rozpadávání obrazuNapíš im trebárs na Facebook.www.facebook.com/freeSATtvCZ www.facebook.com/freeSATtvSK Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: HBO-HD rozpadávání obrazuJa to pozorujem tiez nejaky ten piatok.to hbo hd ma stale nieco.ani nepametam ci mi to islo bez problemov |
arpino1
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
Přesnětak.Mám tento program od jeho spuštění a viděl jsem tam film bez jediné poruchy asi dvakrát. :laughing: Je to jednoznačně jejich chyba a zároven ne dobrá reklama pro HBO HD na této platformě.Ale za dvě kila max pak to bych zase chtěl asi moc. ;) |
hobo
![]() |
|
Jenompro zajímvost na jakých přístrojích máte uvedenou závadu v obraze?Já Vantage 6000S,7100S. |
hobo
![]() |
|
![]() |