Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

HBO-HD rozpadávání obrazu

Už delší dobu pozoruju rozpadávání obrazu.Ostatní Tv jdou O.K.Chci se zeptat,jestli to dělá jen mě nebo i ostatním.Dík.

Sony
Registrace: 10/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HBO-HD rozpadávání obrazu

V akých časových intervaloch?

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

No jak kdy,někdy to udělá třeba 10x za film.Dřív to nedělalo vůbec,pozoruju to tak měsíc.

Sony
Registrace: 10/2005

jojo u mě to dělá taky. Někdy se to rozpadne i u Discovery HD Showcase.U ostatních Hdéček to nedělá...Mam UPC direct. :lookaround:

Enriko
Registrace: 8/2005

Discovery HD je predsa od Švédov, nemôže tam byť priama súvislosť s HBO HD, ktoré je vysielané z vlastného TP.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian

Nastavte si talíře. Tam je zakopaný pes.

koax
Registrace: 2/2008

Hbo hd mě taky blbne přesně jak popisuješ.Zajímaví že madarské hbo hd jede dobře.Chyba bude asi u UPC.

maza
Registrace: 2/2010

RE:HBO-HD rozpadávání obrazu

Já si myslím,že zakopaný pes je někde jinde,protože HD programy s Astry 19 to nedělají,proto hledejme psa!

zeze
Registrace: 5/2011

HBO-HD rozpadávání obrazu

To co píšete je vše jen o tom všechno si poladit a zaměřit dobře hrnce tak jak píšou kolegové.Problém je pouze ve vašem nastavení.

bistro
Registrace: 9/2009

Určitě problem nebude v nastavení.Mě taky HBO HD blbne a znám další co jim blbne jen HBO HD.Nevěřím že všicni to mají blbě nastavené.

peky6
Registrace: 9/2007

HD programy jsou citlivější na slabší signál a je potřeba doladit parabolu. Změna teplot venku se projevuje také na parabole.

Gameman
Registrace: 3/2012

RE:HBO-HD rozpadávání obrazu

Z Astry 19 se volné německé HD programy nerozpádávají,signál je menší jak s Thoru,čím to?

zeze
Registrace: 5/2011

Proč

se rozpadává jedině HBO HD CZ z celého TP?Všechny ostatní programy jsou v pořádku.Takže špatně nastavené talíře je jaksi nesmysl že ano?HBO HD je totiž kapitola sama o sobě po celou dobu od zahájení vysílání.Toto je asi začarovaný a kvalitou neřešitelný program pro UPC.Pokud by byl prodáván samostatně a ne v Max Paku tak to nemá šanci.

hobo
Registrace: 1/2007

Napíš im trebárs na Facebook.

www.facebook.com/freeSATtvCZ
www.facebook.com/freeSATtvSK

zmarian

Ja to pozorujem tiez nejaky ten piatok.to hbo hd ma stale nieco.ani nepametam ci mi to islo bez problemov

arpino1
Registrace: 8/2012

Přesně

tak.Mám tento program od jeho spuštění a viděl jsem tam film bez jediné poruchy asi dvakrát. :laughing: Je to jednoznačně jejich chyba a zároven ne dobrá reklama pro HBO HD na této platformě.Ale za dvě kila max pak to bych zase chtěl asi moc. ;)

hobo

Jenom

pro zajímvost na jakých přístrojích máte uvedenou závadu v obraze?Já Vantage 6000S,7100S.

hobo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra