![]() |
|
OPENTEL ODS 3600CWPROSIM FUNGUJE V TOTO SROJI SKYLINK KARTA VYMENA?DIK |
Breptavdf
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: OPENTEL ODS 3600CWMáš tam chybu.Ne SROJI,ale ŠROTI :)))Toto jsem našel : No zasebe můžu říct, že mám tento přístroj v kombinaci s kartou skylink standart ICE a zatím funguje OK (tuto kombinaci karty a přístroje používám něco přes rok). Celkem pravidělně si předplácím balíček programů MULTI a ještě ani jednou se mi nestalo, že by se přístroj nějak zablokoval, nebo nepřijal zápisy k přístupu k placeným programům. Jinak teda přístroj není nic moc (občas nejde EPG, nezobrazuje české znaky v EPG), ale kartu ICE bere alespoň u mě korektně. Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: OPENTEL ODS 3600CWrodičia majú 3500CW a ICE karta šlape bez problémov, hlavne že ma v obchode presviedčali, že to určite bude sekať... takže v tvojom 3600 myslím, že problém takisto nebude. |
jaspa
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: OPENTEL ODS 3600CWMohu také potvrdit bezproblémovou funkci ICE karty v modelu 3500CW, ale bycha na to - model 3600CW je uveden na webu Skylinku jako nekompatibilní s ICE !! osobně jej odzkoušen nemám...http://www.skylink.cz/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_123 |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: OPENTEL ODS 3600CWJá Opentel nemám, ale mají ho moji 3 sousedé, kterým pravidelně dolaďuji nové stanice nebo změny frekvence, protože to neumí, ale nikdy nepřišli, že by jim přístroj nefungoval nebo nepřečetl novou kartu výměnu, takže jsem u nich nikdy nemusela delat refresh, za to u jiných dost často. |
Laďka
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: OPENTEL ODS 3600CW@Laďka - jaké modely Opentely u sousedů ???Když nenapíšeš přesné označení typu je informace k ničemu!Není Opentel jako Opentel, to že 3500 a 3600 jsou podobné čísla ještě neznamená že oba nemají třeba úplně jiné střeva/soft - takže zde 2x platí myslet=howno vědět a dokud někdo nenapíše osobní zkušenost s ODS 3600CW tak tazatel vůbec neví na čem je !!! Opakuji, že na webu Skylinku je ODS 3600CW uveden jako nekompatibilní s ICE !! |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: OPENTEL ODS 3600CWKdyž se mluví o modelu OPENTEL ODS 3600CW, tak asi o jiném modelu nepíšu. |
Laďka
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: OpentelVe všech přijímačích Opentel s cw čtečkou tj. ODS3500cw, ODS3600cw, ODS3600cicw, ODS1600cw fungují ICE karty korektně, včetně EMM zápisů a to ve všech softwarech. Proč je na webu skylinku napsáno něco jiného se ptejte jich. Pokud se zobrazuje špatně diakritika, stačí jednoduše aktualizovat software na verzi v1.28 přes RS232. Přijímač, kterého se prodalo více než 100k ks a reklamovanost je minimální za šrot rozhodně nepovažuji. Na svou dobu uživatelsky hodně přívětivé prostředí. Montážníci si můžou max. stěžovat, že si jejich zákazníci nechtějí koupit nový super HD přijímač. |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
![]() |