, sekce: Skylink |
|
Bílá linka848 200 200 - 15 minut a dost jsem si řekl, již po 3 neúspěšném volání na jejich operátory,kteří jsou asi prací sedření z kůže.Kolik mě to už asi stálo?Proč jsem volal - mailem mi přišlo jako předplatiteli cslinku i po listopadu 2012, že mi přijde karta výměna.Ok.Ale také mi přišel dopis,že mám uhradit sp jinak bude karta death.Napsal jsem jim mail - žádná odpověď.Co s tím? Odpojí mi z Luxembourgu základní nabídku po 30.9. (ačkoliv má předplacený bálík programů)nebo píšou jen zbytečné dopisy (asi ne zadarmo)? sorry za spontánní příspěvek :bomb: Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
|
|
RE: Bílá linkano ten dopis ber alternativne...---v preklade..posielame vam kartu kedze ste predplatitelom cslinku ktory davame k ladu..ale ak prestanete predplacat latene balicky caka vas serpo...tak pozor nonono...cize ak platis predplatene baliky a mas full kartu cslinku /nie 1 rocnu/ tak ta serpo nemusi strasit..ale ked nepredplatis platene baliky vztahuje sa na teba serpo tiez...a ak mas len 1 rocnu kartu ktora vyprsala a tak musis doplatit 40 eur..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
Bílá linkamám full s mých6ale vezmi si - operátoři total shit, el. komunikace total shit, dopisy "výhružky" total shit - co je to proboha za company???? ;P Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
|
|
PaulusPaulus kdyby sis přečetl tech tuny článku tak vis ze když si platis naky balíček tak servis poplatek Je zahrnuty v ceně balíčku. Tak zbytecne nezmatkuj a neutracej za telefon. A přečti si o tom něco. A podivej se na www.skylink.cz Četl sis tam něco. Priste dvakrát čti ať nemusíš volat zbytecne a utrácet prachy za to už si mohl koukat naky měsíc a ne to pro volat a u cslink se dal hovor objednat. Hochu hochu |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
|
|
RE: Bílá linkatak sa ta servisny poplatok netyka....a na tu kvalitu sluzieb si zacni zvykat...nam uz to pomaly aj prestava vadit..clovek si zvykne aj na šibenicu :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
re::jo,jo,vimproč vůbec ale, za jaký náklady a za jakým účelem obtěžují těmi "výhružkovými" dopisy, když má člověk předplaceno ... :lookaround: Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
|
|
RE: Bílá linkanevim mne dosli v pondelok od nich 2 listy tiez..a to moje karty nemusia platit serpo este pol roka..a viac...takze som tie listy rovno pribalil dcere do zberu papiera.. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
re::ok, udělám to samý R^:))) Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
|
|
RE: Bílá linkato chodí každemu kdo ma kartu skylink tam bolo jasne napísane nove vseobecne podmienky musia upozornovat svojich zakaznikov to je celkom normalmne neviem prečo sa tomu čudujete kdo plati volaký baliček tak mu je to jedno🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Bílá linka@ Paulusproč to dělají? Trošku vyděsit, zmást a zmatené stádečko víc podojit... strategie jednoduchá a účinná. Na maily neodpovídají, protelefonuješ majlant a stejně se nedovoláš... je to prostě tak, co bude u této company za půl roku nikdo neví... Buď si na to zvykni a budeš li relevantní informace budeš muset trávit hodiny na netu abys byl jakž takž v obraze co se u této company děje, nebo se na ně vykákni a jdi jinam... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 396 |
|
|
RE: Bílá linka....vedle na paneláku se už podojili R^ z 10 satelitních parabol tam zůstala jen 1 R^ :laughing: |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
|
|
RE: Bílá linkaZdechla mi výměna,tož jsem jim psal proč,když mi ji poslali zadarmo-ticho,tak jsem jim napsal,že je rozmáznu po internetu i v novinách,a ejhle-odepsali formou omluvného mailu,ale zároveň chtějí 1000kč za 1r.cslink,proč to nemám v registraci ani slovo-HERCI !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 924 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|