Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

enigma2 mašina

aký prijmač kupiť stouto vlastnosťou :O tak do 130 eur

koso77
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: enigma2 mašina

MAX Solo PVR

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

když už se tu mele o klonu sola pod značkou max, tak je zajímavý, že na solu co taky mám mi furt ta enigma blbne. Používám na něm Open AAF a přes ten sofcam panel co tam je mám problém že se nechtějí pořádně spouštět sofcamy a když nainstaluju GSU, tak mi to pak po restartu začne házet zelenáče a furt se to restartuje. Přitom na duo a et9000 mi tyhle image šlapou jak hodinky. Taky sem teda zkusil dát na to solo VTI a když jsem tam prdnul ten GSU, tak to taky někdy začlo házet zelenáč a restartovat se, ale někdy se to po několika restartech uklidnilo a pak to najelo. Tak jsem z toho sola jelen.... :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

eemil: nechapem naco pchas do VTi GSU ?

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Ten MAX

ma aky rodny list,stoji tych 25€ za riziko,alebo uz to mate dobre odskusane? :((

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

MAX+

Prodal jsem jedno DUO, zatim OK. Jen bacha na aktualizaci Image, nelze tam dávat verze pro VU, jinak vše ostatní tam nacpat lze.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

jezis uz zase tie cervene zavodne auta,to myslis ohladne img? :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

jezis uz zase tie cervene zavodne auta,to myslis ohladne img? :laughing: :laughing:

liquere

Sax tak povaluje sa na nete dost informacii,ako keby bolo viac klonov rozneho povodu.Ja som sa klonmi nezaoberal preto sa pytam.Nejake ferrari a non ferrari.Ferrari mi pripomina talianov a to spojiot s cinanmi no zbohom.Ale ked to funguje?!?!

liquere

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra