![]() |
|
medialink black panther - irdetoAhojte, potreboval by som súrne poradiť s nasledujúcim problémom. Zajtra mi končí ročná CS Link karta, no a preto som si dneska šiel do AB COMu kúpiť novú Skylink kartu. Predajcu som sa pýtal, či pôjde táto nová karta so systémom IRDETO na mojom prijímači, ale on nevedel. Preto sa obraciam na vás, aby ste mi pomohli.Teda ešte raz otázka: pôjde mi na satelitnom prijímači Medialink Black Panther Skylink karta Irdeto? Ešte pre upresnenie = názov modelu: HCK 1S1CI; verzia hardvéru: v 1.46; verzia softvéru: v 2.29-P; DB verzia: v 6.46; Dátum softvéru: Máj 31 2012; Boot verzia: v 2.20 |
Greenhorn
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: medialink black panther - irdetoAsi ta sklamem ale pokial sa nemylim tak ICE ide ale ciste IRDETO nie.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: medialink black panther - irdetoTakže musím ešte dneska stihnúť zaplatiť poplatok na predĺženie ročnej CSlink karty. Chcem sa ešte spýtať, keď budem "zaškrkávať" na web stránke CS linku zaplatenie poplatku na predĺženie karty na neobmedzenú, tak to musím dať 40 euro za neplatenú ponuku + 8 euro za neplatené 2 HD programy? Asi to bude najlepšie zaplatiť prevodom v banke na účet, aby ma zajtra neodpojili. |
Greenhorn
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
Greenhornpokial viem tak je to linux prijmac. cize staci si najst spravnu binarku oscamu a pojde ti na nom na 99% aj karta ciste irdeto. malo by to ist na binarke oscamu 6148 alebo 6241 ;) aspon u mna to na Amiko Alien pekne fungovalo s cistou IRDETO kartou skylinkmotor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
Greenhornked tak postuduj este tu:http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=27&t=28251 motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
![]() |
|
RE: medialink black panther - irdetodrto: porovnavat BP s Alienom do ktoreho mozes nahrat E2 nieje namieste.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: medialink black panther - irdetoNa ABF najdes aj odkaz na sw,pripadne ine veci :) od linuxu ma daleko,pokial viem.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Warderno ja som tento box nikdy nevidel ale myslel som si ze pokial bezi na linuxe tak hadam sa tam da hodit oscam ci nie???to Greenhorn: pokial nie tak potom tento box asi treba ozaj vymenit za nieco lepsie alebo pockat na nejaky fw ktory poriesi aj IRDETO :))) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
![]() |
|
RE: medialink black panther - irdetoDnes skoro všechno bezi na Linuxu od Televize az po hodiny |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
![]() |