Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Mixbox problémy

Idú vám normálne stanice v mixboxe? Lebo u mňa Filmbox Extra1 sem-tam sa zasekne obraz a zvuk ide rozdielne s obrazom, nie veľmi - ale poznať to. Na Docuboxe zase pri rýchlych pohyboch je obraz strašne roztrasený, až z toho bolí hlava. A ešte neviem či to má súvis, ale minule bol vypnutý príjimač na Eroxe a pri zapnutí prijímač nedodával žiadny obraz cez HDMI(ani len lišta), skúšal som či je povytiahnutý kábel, ale ten bol OK. Až po vypnutí/zapnutí zadného tlačídka nabehol prijímač. Prijímač Homecast 3200 Skylink Ready.
PS: mínusy balíčka: Filmbox Family 4:3, Filmbox Extra strašný obraz
plus: Docubox - skvelé dokumenty, vidno že sú z produkcie nem-franc. Arte, alebo France 5, nie ako tie oblbováky z ameriky typu History Channel alebo Discovery.

palo
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mixbox problémy

To vážne nikto nemá žiadny problém s týmito programami? Zvuk popredu, obraz roztrasený, nič, nikto? Hmm, satelit mám nastavení dobre - sila 93%, kvalita 99%.

palo

obcas pozorujem take jemne trhanie obrazu na kanaly dokubox hd..ale kedze to nesledujem je mi to šumafuk..ide to v prome a predplacat to nehodlam..ostatne stanice z toho balika idu dobre ak nespomeniem ze obsahovo je to 3 trieda a obrazom tak 5. cenova..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

U mňa všetko OK. Ale zase tieto kanály nepozerám až tak veľmi, aby som to musel riešiť.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio

Tak tomu nerozumiem. Mrzí ma hlavne Docubox, lebo ten obraz je fakt niekedy až na migrénu čo je taký roztrasený. Čím to len môže byť. Ale napríklad keď dávajú upútavky po filme, tak to otáčajúce sa logo "Docubox" ide plynule.

palo

palo

Tento balik si ozaj zaplati malokto.Tak sa nečuduj že nikto neodpoveda :)))

par32
Registrace: 11/2007

A nebude chyba vo Vašej TV? Mám to postene aktuálne ako kulisu a nič zvláštne nepozorujem.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio

@Crescenzio

Máme nový smart Samsung. To asi nebude v ňom.

palo

Že je něco nové ještě neznamená, že je s tím vše v pořádku.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Docubox nebo jak se menuje stoji za prd od začátku se na nem trepe obraz ale jenom při některých dokumentech (skoro u všech). Ale reklama jede v pořádku. Jestli je chyba umění nebo tam nevím (mam isio s1) jinak ostatní kanály jdou co sem se diváků v pohodě. Čau.!

satman1
Registrace: 9/2010

Ale ten Docubox už ide nejaký ten mesiac. Už by s tým mohli niečo poriešiť. A aj keď to vysielajú bulhari, veď taká Planeta HD od nich je pekný HD obrázok.

palo

joscer ale ten dokumentární kanál testovali dost dlouho. A dela to od začátku.

satman1

Veru nestojí za prd. Je o 100 % lepší ako Travel Channel. Ja neviem, ale na Travel channel tie dokumenty nie sú vôbec o cestovaní, skôr o tom ako sa ktorý cestovateľ kde dobre najedol a kedy tú ktorú krajinu dobyl nejaký angličan a akého mali diktátora a aká tam bola vojna - také typické "americké klábosení". Nič viac sa človek nedozvie - nič o živote bežných ľudí, pamiatky, príroda atď. Práve túto medzeru vypĺňa Docubox.

palo

Palo Já myslel po technicke stránce, tobě se ten obraz netrepe

satman1

Aha, no po technickej stránke je to amatérstvo.

palo

satman1

Já měl na mysli tu novou televizi, o které palo psal.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Já taky ten balíček jede par dni.

satman1

A jestli tam přibude čeština a pojede to takhle tak to bude škoda.

satman1

S tim roztresenym obrazem pri pohybu u DocuBox byl uz problem u promo akce.Psal jsem to tu.Delalo to u dokumentu Africa.Mam TV Samsung 6570 propjen pres HDMI Mascom s Technisatstar SIR.Ostatni programy od Skylinku ok.Obcasne problemy s obrazem jsem spozoroval prevazne na TP od Satellite BG.

HYPER
Registrace: 11/2010

Problematický Docubox

Áno, kanál Docubox je naozaj v problémovej kvalite. Pri pohyboch je obraz trhaný a zanecháva za sebou rýchlo miznúce stopy. Dlhšiu dobu sa to nedá sledovať. Nerobí to síce na všetkých vysielaných dokumentoch, bohužiaľ ich je väčšina.
Filmbox Family a Extra je porovnateľné s Digi TV - ostatne ako väčšina platených SD kanálov Skylink-u.
Sledované na GM Unibox 2 a 50" fullHD plazme Panasonic.

Frank11
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra