Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

diablo T-rex a irdeto

mam tyhle moduly T-rex4.6 a diablo 2.3 da se do nich natankovat nějakej soft abych rozchodil skylink irdeto

drtikol
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: diablo T-rex a irdeto

Je zahoď, nebo se jich zbav .

CES
Registrace: 4/2007

tohle je šrot jecn chcu irdeto rozchodit pujde to na nějaky predator či co

drtikol

Hele, i vážený kolega hery - extra třída v prolamování - ty moduly zlikvidoval, ta doba skončila - ty moduly něco uměly a něco ču bi ly. kup si linuxe. Už za 3.200,- koupíš HD-BOX. R^ A končím dnes. R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

Já nepotřebuju nic kupovat mám toho dost chcú jen rozchodit irdeto v panasonicu TV

drtikol

V Diable tuším chodila ICE s UW 2.18, ale to nevím stoprocentně, jinak upgrade na D2 za 19€ a poslední Ipnosys, kde ICE chodí spolehlivě.

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

Ty diabla mají určitou nevýhodu.Vše jede jak říká Tkan,ale jsou to topidla ve slotu přístroje a karta v nich dostává taky co proto z důvodu přehřívání.
Záleží tak na použitém přístroji,některý moc netopí,aletřeba ARIVA,Vantage to je hned modul CAM přehřátý a pak výpadky karty.
Je lepší si koupit pro sledování sky link nový levný HD přístroj,který je do 2.000,kč a je to daleko spolehlivější než předpotopní moduly CAM. :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Takáto téma tu bola pred pár týždňami. Upozorňoval som, že s ICE kartou v Diable 2 to až také spoľahlivé nie je. Ja mám problém s HD programani, ktoré idú len v Irdete. Myslím si, že problémy spôsobuje kombinácia príjmač, modul a karta. Ak si tieto komponenty nesadnú tak to nefunguje dobre. Moja kombinácia Comag SL100HD, modul Diablo 2 a karta Skylink ICE nefunguje tak ako som si predstavoval.Preto som kúpil modul Skylink Neotion, na ktorom môžem pozerať všetky Skylink programy.

atras2

atras2

Přesně jak píšeš !!!! Diablo žádné verze se nikdy nemělo rádo s kodovacím systémem Irdeto a seca.
Ale lepší než nějaký modul CAM kvůli kartě skylink,je pořádný přístroj,který si se svým SW poradí s kartami bez modulů,které jsou na dvě věci. :))) :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

mistre hery

u tveho modulu a tve kartičky na 0622 žadne zahrivani nepozoruju R^ bohužel nam to koncem roku konči ,neva pokračuji v predplaceni na polaky,zatim nesklamali,jak v zapisech tak skladbou programu za tu cenu no nekup to :))) ,prajem ti pohodovy den ;)

WADER
Registrace: 12/2009

modul ode mě je irdeto cam,ten se nehřeje v žádném přijímači,ale diablo verze 2.2,,2.3 a 3.9 tj.. diablo 2 to je některých přijímačích co jsem psal přímo mazec ve slotu,což má vliv na funkci modulu až to seká a vypadává.
Nejhůř je na tom asi ta Ariva.!!!!

hery

Ahoj ,,Tkan" ztratil jsem na tebe číslo,prosím zavolej mi na moje:720694470 dík Kamil Jižní morava

Kakamyl
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra