![]() |
|
HD-BOX FS-9105+ (PLUS) HD PVRAhoj, chtěl bych se zeptat majitelů těchto přijímačů, jak je vyřešena podpora firmware apod., a dále jaké zkušenosti v "testování" mají u těchto přijímačů se sdílením. Jak pracuje i karta SkyLink Ice,ovládání motoru a zda tento přijímač doporučujete i po Vašem zakoupení a časovém "ohledu zpět"... Předem děkuji za korektní info. Přeji pohodový den ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
marco37aj ja rozmýšľam nad jeho kúpou tak si počkám ohlasy majiteľov tohto prijímača a ked nie ten tak optibox anaconda plus aj na ten som zvedavý :lookaround: |
koso77
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+ (PLUS) HD PVRWww.satdigitalne.cz jje tam Velké fórum |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+ (PLUS) HD PVRPS" ještě by mě zajímalo, koukám, že tento "strojek" má v sobě podle popisu modem, je připraven na novinku tzv. sdílet bez internetu ??? ;) R^----------------------------- (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+ (PLUS) HD PVRDival ses na to fórum tam jsou asi návody |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
satman1zatím jsem se nedíval, ale podívám. Děkuji.PS"ale také jsem doufal trochu v hrubých rysech náznaku odpovědí na mé otázky o spokojenosti s tímto přijímačem R^ ;) (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+ (PLUS) HD PVRAhoj, měl jsem Dreamsky 256HD a asi měsíc mám HD BOX 9105+.Musím uznat, že jsem udělal dobře. Už jenom PC editor na srovnání programů pracuje jak má. Trošku je ze začátku problém vše nastavit jak má být, ale to je u všeho. EPG taky O.K. Dreamsky se sekal, teď mám klid. Karta SkyLink ICE pracuje v UNI čtečce. Motor nemám. Sdílení neprovozuju, ale na foru se toho dočteš víc. Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 989 |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+ (PLUS) HD PVRtak ja som nakoniec skončil u toho optiboxu anaconda plus |
koso77
![]() |
|
koso77zrovna na něj koukám také, ale potřeboval bych ještě tu recenzi o spokojenosti tedy obou přijímačů.Co Tě hlavně přesvědčilo v rozhodnutí??? U té Anacondy vidím , že je možnost web prohlížeče k instalaci, u HD-BOX-u už je WEB PROHLÍŽEČ přímo v obsahu firmware + youtube atd, srovnání sdílení bych potřeboval také od majitelů porovnat v názoru (tedy myšleno SLOVNÍM-psaném :))) ) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+ (PLUS) HD PVRHDBOX 9105plus má lokalizaci a podporu pro CZ, zkušenosti ok, poměr cena-výkon OK, cena v akci 3069Kč ;) :))) kompletně nainstalovaný :8)Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
marco37kamarát čo stým robí tak som mu to dal na porovnanie tak zistil že stou anacondou plus sa dá viac robiť hlavne nech ide share a ostatné ma netrapi |
koso77
![]() |
|
marco37podle nicku chodíš na abforum, tam najdeš řadu informací...osobně mám hd box fs 7119. Týden a spokojenost. Mouchy v sw tam ale nějaké jsou. Ale tady není prostor se o tom rozepisovat. Vše je popsáno na forech. Já jsem upgradoval Arivu200 tímto strojkem a jsem spokojen. Co se týče ICE chodí v hd boxu bez problémů, sdílení jako klient k dreamu bez problémů, sdílení po LAN ze vzdáleného serveru přes Cccam celý víkend bez záseku. Pokud sdílím home sharee k dreamu mám občas při přepnutí na hd programy delší prodlevu, ale to je otázka fw....zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+ (PLUS) HD PVRTak děkuji kluci za názory a reakce. Já to vidím tedy asi, že budu ještě studovat nějaký čas oba přijímače na forech a pak se rozhodnu. Nebo bude zase do té doby něco jiného, zatím jedu na svou neuvěřitelně odolnou Arivu 200HD.Přeji všem hezký den ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
![]() |