, sekce: freeSAT by Skylink |
|
freesat a refrešzdar neumíte někdo poslat refreš na freesat kartu operátorka mi slíbila že ji pošle ale evidentě na to hodila bobek.nemám na to nervy jim znovu a znovu volatAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
|
|
RE: freesat a refrešbodejť - ako hovoríme na sloveńsku sa "sfajrontieva" a navyše dlhý víkend u vás. Kašli na to, bude pekné počasie, UPC freesat sa stará o vaše zdravie a dobrú kondíciu. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 181 |
|
|
hahahaakoze naozaj si myslis, ze posielat zapisy je vec, ktora je tak zlozita, ze na nu operatorky hadzu bobek? minule mi vypadla karta, posielali mi to pocas hovoru a naskocilo to za par sekund. nebude chyba niekde inde? ved im napis mail ked sa ti nechce volat |
paraman
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 106 |
|
|
RE: freesat a refrešOni ti zavolajú aj sami, keď im dáš kontakt na seba. Alebo im kľudne napíš na český Facebook. Môžeš im to poslať aj písomne. Možností máš až-až.http://on.fb.me/S1WC68 Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 443 |
|
|
@aldaPokial to nechas na STV1 zapnute a nikde inde problem nie je, tak ti to za chvilku musi nabehnut. |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
|
|
RE: freesat a refrešdik za info paní na lince mi tvrdila do 20minut čekal jsem hodinu pak volam znova a přesně v ten okamžik to najelo :lookaround:Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|