Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

freesat a refreš

zdar neumíte někdo poslat refreš na freesat kartu operátorka mi slíbila že ji pošle ale evidentě na to hodila bobek.nemám na to nervy jim znovu a znovu volat

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: freesat a refreš

bodejť - ako hovoríme na sloveńsku sa "sfajrontieva" a navyše dlhý víkend u vás. Kašli na to, bude pekné počasie, UPC freesat sa stará o vaše zdravie a dobrú kondíciu.

Dagy2
Registrace: 11/2010

hahaha

akoze naozaj si myslis, ze posielat zapisy je vec, ktora je tak zlozita, ze na nu operatorky hadzu bobek? minule mi vypadla karta, posielali mi to pocas hovoru a naskocilo to za par sekund. nebude chyba niekde inde? ved im napis mail ked sa ti nechce volat

paraman
Registrace: 12/2010

Oni ti zavolajú aj sami, keď im dáš kontakt na seba. Alebo im kľudne napíš na český Facebook. Môžeš im to poslať aj písomne. Možností máš až-až.

http://on.fb.me/S1WC68

Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).

zmarian
Registrace: 6/2011

@alda

Pokial to nechas na STV1 zapnute a nikde inde problem nie je, tak ti to za chvilku musi nabehnut.

dodiak
Registrace: 7/2011

dik za info paní na lince mi tvrdila do 20minut čekal jsem hodinu pak volam znova a přesně v ten okamžik to najelo :lookaround:

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra