, sekce: DVB-S přijímače |
|
TV portal Humax IRHD 5100SZdravím všechny znalé.Mám na Vás dotaz.Na příjimači Humax IRHD 5100S mi už měsic nefunguje Tv portal. Je chyba na příjimači nebo ve službě.FW jsem měnil od první verze po poslední a stale bez výsledku.Děkuji za odpovědi k danému broblemu. |
lutmen
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 5 |
|
|
RE: TV portal Humax IRHD 5100SNejde ani mě už asi 3 týdny. |
mak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 58 |
|
|
RE: TV portal Humax IRHD 5100SVydržte. :))) |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
|
|
RE: TV portal Humax IRHD 5100Sano ano, fakt nejde už 3 týdny.... a nevím důvod. Neznáte ho někdo? |
goran
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 156 |
|
|
RE: TV portal Humax IRHD 5100SKoukám že je tady hodně uživatelů Humáče a pproto se ptám ,jesti někdo neví kdy vyjde 11koví FW z podporou HbbTV |
lutmen
|
|
RE: TV portal Humax IRHD 5100SAj mne prestal fungovať TV Portal. Pravdepodobne to bude súvisieť s prípravou nového softwaru. Zo zákazníckej podpory mi odpísali, že už čoskoro bude k dispozícii na stiahnutie nový software, ktorý už je na svete funkčný niekoľko mesiacov. Mal by podporovať funkcie Hbb TV, Fast Scan a zálohu settingu na USB. Ešte je ale potrebné doriešiť nejaké záležitosti ohľadom certifikácie, keďže Humax IRHD 5100s je certifikovaný Skylinkom. |
miroru
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 4 |
|
|
RE: TV portal Humax IRHD 5100STak to je příjemná zpráva.Myslel jsem že už dali Hunače k ledu.Těším se jak malej kluk :))) |
lutmen
|
|
RE: TV portal Humax IRHD 5100STen sw by mel mit udajne oznaceni 1.01.14.Tak me to bylo naznaceno v jedne satelitni prodejne v cervenci.Uvidime zda tomu tak bude a oznaceni sw bude spravny.Ten sw by mel podporovat funkci Fastscan,Hbb tv. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 782 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|