Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

geminy 3 se vyplatí !!

Tak jsem konečně zapojil i třetí sat tuner v mém dreambox 8000 a ukončil instalaci ted mne již čeká jen třídení programů.Musel jsem nahrát nový filmware ta newnigma 2 byla na nic samý problém nahrávání mizerné (asi jen 3 programy), hlášky "ladění selhalo", restarty atd.
Teď jedu na geminy 3 a paráda ( předpoklad originál dreambox 8000 jinak to tam neostanete.) na jednu kartu Sky link ICE !! přímo v přístroji ( ne CI slot "na nic") v zatěžkávajícím testu nahrával 8 programů a na 9tý jsem se díval ( ze tří transpondérů) tři tunery A,B,C. Čtvrtý mám zatím volný ( použiji prav. na C Band) Při nahrávání různé operace na přístroji ani jeden restart. ani jsem nevěděl že běží, ventilátorek provedl své, optimální teplota. Jediné mínus poměrně pomalé reakce na dálkový ovladač(asi chyba ovladače - promačkaný, koupím nový ) přístroj byl kupován po 3 letém používání ze 4 sat.DVB-S2 tunery a novým 2T diskem + ventilátor Zdaleka nestál ani 20 hadrů! Zatím spokojenost!

Jacobek
Registrace: 2/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

RE: geminy 3 se vyplatí !!

Není newnigma jako newnigma, a jak a do čeho, já "2", mám DM 800 HD PVR a bez karet OK, jo s herym jsme to tam společně nacpali. A stále se s tím Deamem učím. Gemini je jednodušší, ale o ničem do Dreama. R^

CES
Registrace: 4/2007

CES: Vies co je projekt Gemini ? Zjavne nie a preto sa prosim nevyjadruj k veciam a ktorych nemas zjavne ani sajn. Len pre tvoju informaciu ti trosku napoviem, Experimental Enigma + BLUE Panel.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Se Slováku chovej v cizím státě slušně - to Wader

Wader, co tady vyskakuješ a napadáš ! !! ! Zde konzultujem a radíme se !!! Když je ta geminy 3., tak dokonalá, tak proč má v Dreamu ICE kartu ? ? ? Co budeš psát teď ?!?! :bomb: Rv

CES

Taky nechápu, proč CES reaguje na témata, o kterých nemá vůbec páru. Je to zbytečné a nic to nikomu nepřinese. Dával bych za to důtky a případně i vyhazov.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Synku, skludni hormon a ked sa chces so mnou bavit odborne o DM, tak si najprv nastuduj kure...ky velmi vela veci o DM + Enigme a zatial tisko v kute suchaj nohami. ;)

K tvojej otazke ti napisem dva body, UNI citacka, ICE karta v mode Cryptoworks...

Nosce te ipsum.

Warder

Wader, si počítej do 20.!! Saxon - co ???

Mě je jedno včem tu kartu má zasunutou. V Dreamu ? Na co ? To jsi mi neodpověděl ??? Mě učí hery. Saxone tak to vysvětli proč má Dreamu ICE kartu ? Já to radší v klidu vypnu než to dojde na citron. Spěte dobře kolegové. R^ :)))

CES

Problém je v tom, že vyjadřovací schopnosti kolegy CESe jsou na úrovni předškoláka.

bretah
Registrace: 9/2012

bretah: to nieje o "vyjadřovací schopnosti" ale o nevedomosti.

Nosce te ipsum.

Warder

Většina lidí používá k legalnimu sledování programů dekódování kartu. Pak existuje další skupina lidi, kteří to řeší jinak. Ale jen malá čast primitivu se tím musí chlubit na veřejných forech. Proč tak činí je otázka pro psychology. Pokud takovým lidem je kolem patnácti let, dá se to ještě pochopit, ale když se jedna o dospělé lidi a ještě třeba rodičů od děti, pak je to i velmi smutné.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

maš to popleteno CES

sou 2 nicky ja a Warder tak když už odpisuješ aspon koukni komu :)))

WADER
Registrace: 12/2009

poměrně pomalé reakce na dálkový ovladač

vymen si baterky v DO ;)

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

No jo, stejně docela dost, těch ani né 20 hadrů, a za tři roky starý přístroj, ale hlavná je spokojenost. To nebylo myšleno ironicky. To CES: Skus se zamyslet, proč tu kartu tam má, nemusíš hned vyskakovat, vždyt Ti pěkně řekl "prosím". Saxon to vždy tak pěkně vystihne

badr

@Jacobek

Ten GP3 záleží,z kterého data,ten poslední má chybu.Jede i na clonech DM800 slušně.Experimental jsi asi nezkoušel,jede taky dobře a svižně i s hbbtv.Karty už někdo před rokem vyřešil.Nemá to nic společného s firmwerem.

Prosat
Registrace: 8/2005

to Saxon

nenapsal bych to lépe:) :bigeyes:

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

:))) :))) Este na forach to ujde,ale toto vsetko ma volebne pravo !

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Vždyť se říká, že vláda obrazem národa :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Ono to je skor tak ze Ryba smrdi od hlavy.

Nosce te ipsum.

Warder

To Saxon, Warder

Kolego Saxon - já mám ICE karty dvě a funkčně v Technisatech zasunuté,tak tady nemlať slámu. Warder Ty jsi ně napadl pro nic za nic, já jsem se ke kolegoj Jacobek slušně odpověděl. A znovu ,"ty Tvoje drzosti a ponižování si na webu v cizím státě a jeho občánům nedovoluj, to je potom poznat k jakým ubožákům patříš" !!!!! A jestli jste to nepochopili : já bych tady v diskusi nikdy nenapsal,že mám v Dreamu zasunutou ICE kartu, tak bych neklesl - jasno. Nikdy jsem ji v Dreamu neměl a nikdy jí tam nezasunu. Dál už se nebudu k tomuto vláknu vyjadřovat. R^ :)

CES

CES: prosim, drz sa mojej rady v prvom prispevku ohladom veci ktorym nerozumies.

Nosce te ipsum.

Warder

Tomik, obcas to sedi.Inak plati novy vzorec pre vypocet IQ.A sice hmotnost zlatej retiazky x jej hrubka,deleno plocha vyholenej hlavy nad nou.To mame po BMI indexu druhy tzv. index pitomosti.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

máš tam chybu - plochou vyholené hlavy by se mělo také násobit a ne dělit :)))

lance

No ja som to nepocital este mam vlasy..... :laughing:

liquere

no kuva, tak v tomhle vlákně vůbec nevím která bije :lookaround: :))) Že mám v mojem Clarke-Techu vsunutou ICE kartu je taky ostuda? :lookaround: :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

preco prave podla hmotnosti retiazky a plochy vyholenej hlavy?
retiazku si kazdy da taku na aku ma, no a vyholena hlava je v lete skor plus ako minus :)
co sa tyka img pre dm, mne zatial najviac vyhovuje dream elite

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

@CES

S tou kartou bych to netvrdil,že nikdy!Stačí par změn a budeš rád,že ji tam máš.

Prosat
Registrace: 8/2005
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra