![]() |
|
Aký modul ku karte ICE Irdeto ?Kúpil som plasmu Panasonic TX-42VT30 a potrebujem poradit, aký CI modul potrebujem kupit do zabudovaného tuneru v TV, aby mi korektne hral Skylink. Mám kartu ICE Irdeto Výmena. Dakujem. |
nmala
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: Aký modul ku karte ICE Irdeto ?Třeba CAM SmitVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
Aký modul ku karte ICE Irdeto ? (# 12)CAM Irdeto Skylink Ready Neotion dávam ich do TV samsung a idu v pohode |
salamander
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
salamanderTo ještě neznamená, že budou korektně "chodit" v TV Panasonic.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
nmalaChtěj doporučit modul od prodejce TV, ať ten ti zaručí, že to bude spolu šlapat.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Aký modul ku karte ICE IrdetoJa som nenapisal ze chodí v panasoniku aj z tv samsung to nieje take jednoduche ulahodit ten spravny ca modul !!! |
salamander
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
modul ku karte ICE IrdetoDekódovací modul MASCOM CryptoWorks/Irdeto, mám ho v Panasonicu TX-L32D25E a bez problémuHiTUBE 4K UHD Combo openATV 7.5
|
MartyCR
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
Aký modul ku karte ICE Irdeto ?Já mám v Panasonicu TechniCrypt"Irdeto Cl+" Též ho mám v Humax CRCI 5500 a v Homecast S 3000 CICR a dobrý. |
Oldřich
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
priateliana rady typu "ja ho mám v XY určite bude dobrý aj v panasonicu" sa úplne vykašlite. Sú k ničomu.Je len jedno riešenie ako píše Joscer: TV+modul+karta u jediného predajcu. Ak to nejde, reklamovať a meniť. Čo tv, resp. čo typ tv to iné problémy. ak ti môžem poradiť, po osadení modulu do TV zaplať si buď plný balík na mesiac alebo aspoň všetky možné programy ktoré prichádzajú do úvahy že by si chcel niekedy pozrieť aj keď ich nebudeš platiť hneď teraz. Mohlo by ťa neskôr mrzieť, že si napríklad na vianoce zaplatíš HBO a ono to bude zamrzať. A predajca ťa potom pošle do kelu. Z osobnej skúsenosti: u mňa LG LW650 a modul TechniSat MultiCrypt a ICE - zamrza dekodovanie pri prepnutí HBO HD na anglickú zvukovú stopu. Potom treba reštartovať modul aby to zase išlo. To som robil len hodinový test či tuner funguje a vrátil som sa naspäť k technisatu. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Aký modul ku karte ICE Irdeto ?no já mám TX-P42GT20, prakticky ten sat. tuner nevyužívám, ale schválně jsem ho zkusil s modulem zelenej smit cryptoworks a zdá se že to maká líp než na ten mascom :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Aký modul ku karte ICE Irdeto ?taky mám panasonic a modul mascon , ale SW 1.20 . Na 1.23 to dávalo hlášky ( byl i v servisu mascon a nic ) tak 5x za večer při x přepínání že je program zakodovaný a po 5 vt se rozkodoval sám . Tak jsem ho předělal zpět na SW 1.20 a chodí to zase velmi dobře . Zkouěel jsem i CAM Smitfialový http://dekodovaci-moduly.heureka.cz/satelitni-ci-modul-smit-cam-irdeto/ Smit Irdeto CI+ modul taky super makal R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Aký modul ku karte ICE Irdeto ?já ještě našel zahrabanej starej modrobílej cryptoworks SCM a na ten mi to taky jede dobře a zdá se že všechno dekóduje po přepnutí do 1 vteřiny (mám pouze základ)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Aký modul ku karte ICE Irdeto ?no ono to nebude do 1 vteřiny, ale trvá to prakticky stejně dlouho jako přepnutí na nekódovanej kanál, což jsou zhruba 2 vteřiny.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
![]() |