![]() |
|
Reklama v placených kanálech SKYLINKJak je toto možné? ;P |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených kanálech SKYLINKTy jsi poprvé u televize? |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených kanálech SKYLINKne poprve v zivote si neco zaplatil jinak by se nemohl tak blbe ptat |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených kanálech SKYLINKMám za to,že když mám placenou nabídku,tak by měla být bez reklam. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených kanálech SKYLINKto si jak nato príšiel ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených kanálech SKYLINKJo toby si musel mat premiovy balik |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených kanálech SKYLINKKdyž se ti to nelíbí tak to neplat.Ty platíš sKYLINKU a né tý televizní stanici.Ta aby nekrachla tak se živí reklamou. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
mcm1no tak už si se z toho snu probudil a vítej v realitě :))) :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených kanálech SKYLINKKdyž je reklama na placených programech mezi koncem a začátkem filmu, nevadí mi to. Jinak mě to také štve. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
mispiJá tedy třeba u placených filmových kanálů během filmu reklamu nepozoruji. Ty ano?Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
wladysNepsal jsem během filmu, přečti si znovu moji odpověď. Je pravda, že u stanice Spektrum HD je pořad přerušovaný reklamou, u History HD zase upoutávkami na pořady. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených kanálech SKYLINKA co teprve AXN RvVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených kanálech SKYLINKa tiez poliaci dobre primiesavaju, som bol prekvapeny,napr vh1 :lookaround:problem to nie je ked sa neprehana a programy zacinaju nacas lebo na stv je zas druhy extrem pri filmoch ze neni kedy odskocit :) |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených kanálech SKYLINKZas bych to nevidel tak dramaticky. Jediny kanal, kde to je fakt nepouzitelne je Spektrum HD. Jinak vsude je max. dvouminutova reklama navic vetsinou s upoutavkama na porady a ne na nejake ptakoviny. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených kanálech SKYLINKNeni to ani pol roka co som tu nadaval na reklamy bez znelky na Retro MTV a divajme sa uz je v zakladnom baliku!Mozno ze aj ostatne napechovane stanice reklamamy pojdu do zakladu. :)) Nakoniec za to euro 20 bude 50 programov. :laughing: |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
![]() |
|
mcm1A to si člověče představ, že i začátkem 90.let v PAY TV Britsh SKY-B v analogu jeli reklamy taky. A to roční předplatné u nás dosahovalo astronomických částek. Běž se o pauze vysr*at, udělej si kafe nebo rychlovku s manželkou nebo manželem. Snížíš tak riziko vzmiku nejen hemoroidů... :)VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
riesenim je internetTak si miesto televizie plat internet - je tam vsetko, zadara a bez reklam, pozeras kedy chces a co chces ...A vlastne este aj ten trapny Skylink vdaka tomu pozeras za smiesne peniaze - aj ked uz aj ta smiesna suma mesacne za sharing mi pride ako peniaze vyhodene do vzduchu kedze aj na tych "premiovych" kanaloch je zvycajne odpad . Nepisem ze to je legalne ale mat v 120 minutovom filme hodinu a pol reklam mi uz tiez pride nelegalne takze kto chce kam ... A ano citim sa ako zlodej a nelegal - ale to sa len prispôsobujem okoliu napr. taky Glisnik je tiez zlodej a klamar a ako dobre sa mu zije a vsetci to akceptuju tak fajn. A bodaj by uz aktivovali ten ich trapny surflock, uz sa neviem dockat toho vysneneho dna ale to su len reci a skutek utek rovnako ako odpajanie tych co neplatia servisny poplatok ... uz vidim ze bez zaplatenia serv.poplatku tie karty budu fungovat este v marci 2013 - normalne nech to odpoja uz aj hned teraz a bude pokoj . Skylink sa vie jedine vyhrazat blbostami ako surflock ktory dodnes nefunguje a podlamna uz ani nebude lebo aj ten ich jediny test dopadol fiaskom . |
MaTToS
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
riesenim je internetMoje řeč kolego!Dreambox TWO
|
Pabo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 257 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených kanálech SKYLINKMaTToS - nezapoměls na prášek ?Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
![]() |