Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink nebo freesatUPC?

CO je obrazově lepší? Skylink nebo freesatUPC? Datový tok,,,,,

puamik
Registrace: 11/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink nebo freesatUPC?

to zase pude FLAME :)))

tanabe
Registrace: 7/2010

ale no tááák, přece je to dáno parametry a vy už víte co která platfotma obsahuje

puamik
Registrace: 11/2011

Treba skusit nejaku kombinaciu FreeLink :laughing: :laughing: :laughing:

dodiak
Registrace: 7/2011

2 roky digi a stačilo, 1 rok cslink, dále 1 rok UPC taky se dalo, hodně dětských, sport., a hudebních. A nyní Skylink Komplet + druhá karta a jsem spokojený.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

zmarian doporučuje skylink :O :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Celoplošné Tv (ČT 1,2,4,24 ; Prima Family,Cool,Love ; Nova, Nova Cinema , Fanda; Barrandov, Očko; Markiza,Doma,Dajto ; Joj,Joj Plus; STV1,2 ; Tv3 jsou lepší na Skylinku. Placené SD programy jsou obrazově lepší na Freesat . Kromě Filmboxu, to je velký hnus všude.

rotation
Registrace: 3/2008

rotation

...a pro HD taky Skylink a k tomu Cyfra+ ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Celoplošné Tv (ČT 1,2,4,24 ; Prima Family,Cool,Love ; Nova, Nova Cinema , Fanda; Barrandov, Očko; Markiza,Doma,Dajto ; Joj,Joj Plus; STV1,2 ; Ta3 su v rovnakej kvalite aj v Skylinku aj freesate,HD freesat.

Rosta1
Registrace: 3/2011

free sat UPC

Vložte TEXT podpisu

linc
Registrace: 4/2011

Skylink R^

jarino1978
Registrace: 2/2007

Pozri sa aké problémy tu vždy riešia Sky linkáci. Ja mám od začiatku vysielania UPC a som spokojný. Je to však vec pohľadu, ja mám rád šport a UPC má najlepšiu ponuku a tak som im zostal verný. Dokonca tak že mám dve karty.

masto
Registrace: 9/2006

všude kde je to zadarmo cha cha a HD Skylink atd . to myslíte tu parodii zatím nechci DĚKUJI ? Je třeba se kouknout na Sky HD a jinam ještě jak vypadá HD programy . Ted to ukázala i olympiada . R^

standa111
Registrace: 11/2009

Nedajte na prijebane keci userov ako tanabe, liquere a inych PICUSOV. Jednoznacne je teraz naj UPC !

zidak
Registrace: 8/2012

Koukám, že židák už je tam kam patří. :laughing: Snad se nám chlapec trochu uklidní. ;) :))

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Ještě by mohli smazat co všude napsal.Sa to nedá číst.Stando proč píšeš takové kraviny,když máš Kombi +NEXT kartu .

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Dnes som napísal do UPC o rozšírenie balíka medium o prémiový balík Freea sat plus. Za 10 min.od odoslania mailu mi zavolali, o 20 min mi to už išlo. Takže UPC sa ma nesklamalo

masto
Registrace: 9/2006

RE:Skylink nebo freesatUPC

Co se týká HD programu tak jednoznačně freesat.Datový tok málokdy padá pod 10 a stabilně 11-14 mbps.Což je na obraze hodně znát v detailech,ostrosti pohybu. U HBO HD je datáč víc kolísavý ale stále vyší jak Skylinku kde to někdy padái k 2.5 za což by zasloužil nakopat do kulí.

mikael
Registrace: 12/2007

to mikael:musím oponovat,kde jsi viděl tu kvalitu u UPC na HD programech?Že tam tlačí cca 8-10,neznamená nic,můj názo vizuelní,HD u UPC znatelně horší než u Skylink

jurasek1
Registrace: 8/2008

hlavně viditelné na NovaHD,CT HD,věř mi,čuměl jsem na Skylink dost dlouho a UPC ted cca 3 dny

jurasek1

ale abych byl objektivní,věc názoru,ted mne UPC stojí cca 800/měsic,joo víc programů,ale kvalita na mém zobrazovači je a šla do kopru,ale jsem u UPC,výpalné platit nebudu

jurasek1

jurasek

Maš špatný zobrazovač, lebo HD na UPC freesat je jednoznačne lepšie a to aj vizuálne, nie len dattokom, ako Skylink. R^

Papua

HBO HD

bych zrovna v případě UPC tak nějak moc nezminoval.To je kapitola sama pro sebe a témat na poruchovost v obraze i zvuku je tady více než dost.Jinak samotná HD nabídka UPC je stále programově a také lokalizací na dnešní dobu dosti chudá.Asi stále u nás ještě nenastal ten správný čas :-/

hobo
Registrace: 1/2007

Je tam toho menej v HD, to ano.Ale u platených programov tahaju HD odtialto: http://www.lyngsat.com/packages/canaldigital.html

a to je už záruka kvality. ČT HD či Nova HD je zrovnatelné so skylinkom, ale ostatné ani náhodou.Tam vyhráva freesat / UPC direct/.

Papua

Kvalita

zmíněných tahaných programu je nespchybnitelná to ano,ale to je zatím dost málo no uvidíme za rok ne? ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra