![]() |
|
Skylink nebo freesatUPC?CO je obrazově lepší? Skylink nebo freesatUPC? Datový tok,,,,, |
puamik
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?to zase pude FLAME :))) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?ale no tááák, přece je to dáno parametry a vy už víte co která platfotma obsahuje |
puamik
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?Treba skusit nejaku kombinaciu FreeLink :laughing: :laughing: :laughing: |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?2 roky digi a stačilo, 1 rok cslink, dále 1 rok UPC taky se dalo, hodně dětských, sport., a hudebních. A nyní Skylink Komplet + druhá karta a jsem spokojený.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?zmarian doporučuje skylink :O :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?Celoplošné Tv (ČT 1,2,4,24 ; Prima Family,Cool,Love ; Nova, Nova Cinema , Fanda; Barrandov, Očko; Markiza,Doma,Dajto ; Joj,Joj Plus; STV1,2 ; Tv3 jsou lepší na Skylinku. Placené SD programy jsou obrazově lepší na Freesat . Kromě Filmboxu, to je velký hnus všude. |
rotation
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
rotation...a pro HD taky Skylink a k tomu Cyfra+ ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?Celoplošné Tv (ČT 1,2,4,24 ; Prima Family,Cool,Love ; Nova, Nova Cinema , Fanda; Barrandov, Očko; Markiza,Doma,Dajto ; Joj,Joj Plus; STV1,2 ; Ta3 su v rovnakej kvalite aj v Skylinku aj freesate,HD freesat. |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?free sat UPCVložte TEXT podpisu
|
linc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?Skylink R^ |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?Pozri sa aké problémy tu vždy riešia Sky linkáci. Ja mám od začiatku vysielania UPC a som spokojný. Je to však vec pohľadu, ja mám rád šport a UPC má najlepšiu ponuku a tak som im zostal verný. Dokonca tak že mám dve karty. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 563 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?všude kde je to zadarmo cha cha a HD Skylink atd . to myslíte tu parodii zatím nechci DĚKUJI ? Je třeba se kouknout na Sky HD a jinam ještě jak vypadá HD programy . Ted to ukázala i olympiada . R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?Nedajte na prijebane keci userov ako tanabe, liquere a inych PICUSOV. Jednoznacne je teraz naj UPC ! |
zidak
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?Koukám, že židák už je tam kam patří. :laughing: Snad se nám chlapec trochu uklidní. ;) :))Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?Ještě by mohli smazat co všude napsal.Sa to nedá číst.Stando proč píšeš takové kraviny,když máš Kombi +NEXT kartu .Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?Dnes som napísal do UPC o rozšírenie balíka medium o prémiový balík Freea sat plus. Za 10 min.od odoslania mailu mi zavolali, o 20 min mi to už išlo. Takže UPC sa ma nesklamalo |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 563 |
![]() |
|
RE:Skylink nebo freesatUPCCo se týká HD programu tak jednoznačně freesat.Datový tok málokdy padá pod 10 a stabilně 11-14 mbps.Což je na obraze hodně znát v detailech,ostrosti pohybu. U HBO HD je datáč víc kolísavý ale stále vyší jak Skylinku kde to někdy padái k 2.5 za což by zasloužil nakopat do kulí. |
mikael
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?to mikael:musím oponovat,kde jsi viděl tu kvalitu u UPC na HD programech?Že tam tlačí cca 8-10,neznamená nic,můj názo vizuelní,HD u UPC znatelně horší než u Skylink |
jurasek1
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?hlavně viditelné na NovaHD,CT HD,věř mi,čuměl jsem na Skylink dost dlouho a UPC ted cca 3 dny |
jurasek1
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?ale abych byl objektivní,věc názoru,ted mne UPC stojí cca 800/měsic,joo víc programů,ale kvalita na mém zobrazovači je a šla do kopru,ale jsem u UPC,výpalné platit nebudu |
jurasek1
![]() |
|
jurasekMaš špatný zobrazovač, lebo HD na UPC freesat je jednoznačne lepšie a to aj vizuálne, nie len dattokom, ako Skylink. R^ |
Papua
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
HBO HDbych zrovna v případě UPC tak nějak moc nezminoval.To je kapitola sama pro sebe a témat na poruchovost v obraze i zvuku je tady více než dost.Jinak samotná HD nabídka UPC je stále programově a také lokalizací na dnešní dobu dosti chudá.Asi stále u nás ještě nenastal ten správný čas :-/ |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo freesatUPC?Je tam toho menej v HD, to ano.Ale u platených programov tahaju HD odtialto: http://www.lyngsat.com/packages/canaldigital.htmla to je už záruka kvality. ČT HD či Nova HD je zrovnatelné so skylinkom, ale ostatné ani náhodou.Tam vyhráva freesat / UPC direct/. |
Papua
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
Kvalitazmíněných tahaných programu je nespchybnitelná to ano,ale to je zatím dost málo no uvidíme za rok ne? ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
![]() |