![]() |
|
Ako odkódovať zakódovanú nahrávku z Dreamboxu?Stala sa mi nemilá vec, v mojom dreamboxe (DM800HD s gemini2, oscam, v internej čítačke ICE Skylink so zaplateným MultiHD) som mal nastavené nahrávanie, ale oscam mi nejak zblbol a teraz mám len zakódované nahrávky. Existuje nejaký plugin do DM ale program do pc, ktorý by mi nahrávky dokázal dekódovať? |
marianm
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 154 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
ProsaTobě zas sedí hloupý Prosat,což je pravda a vím to :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
hobo75 kousků ,čauDreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Ako odkódovať zakódovanú nahrávku z Dreamb...Hery uz presiel na sharing,karty su out. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 662 |
![]() |
|
RE: Ako odkódovať zakódovanú nahrávku z Dreamb...Ze by Rummy? :laughing: |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Pokudse nepletu,tak share bylo ještě nedávno pro ty kteří nic neumí a zvládá ho dvanáctiletá vnučka ale sranda musí bejt i kdyby na chleba nebylo ne? :laughing: Hlavně se neurážet a nenadávat si navzájem. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
hobopřesně tak!!!! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryNo klidně povídej co si zjistil, ale nevím o tom, že bych byl (nevhodné slovo) :lookaround: :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemilsleduj co Ti jde,a jáí budu taky koukat co mi jde.!!!!!!jinak nic ve zlém§ :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryPříteli - kolego, to nemá cenu, pusť si TV derby Slavie : Sparta. R^ R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Ako odkódovať zakódovanú nahrávku z Dreamb...,,hery"ty by jsi mohl mít tel.číslo na ,,Tkana"aspoň tě myslím zmiňoval,mohl by jsi mi ho prosím poslat na tel.720694470 a nebo mu vzkázat,ať se ozve Kamilovi z JM?dík a hezký večer |
Kakamyl
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
Ako odkódovať zakódovanú nahrávku z Dreamboxu?marianm...řešíš něco co neexistuje.Nahrál jsi prostě něco co je zakódované a těžko s tím něco uděláš.Kde nic není ani k.... nebere.Nemužeš dekódovat zpětně to co jsi nahrál zakódované a DM s tím nemá nic společného.Prostě ti jen někdo střihnul linku tak přepnout na čt1 a nahrávat. R^ |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: Ako odkódovať zakódovanú nahrávku z Dreamb...Opravdu plodná diskuse,tento problém je na 80% problémem instalovaného image .Osobně jsem se tím setkal několikrát. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
marianNeodkodujes nic, zmier sa s tym.Aj keby ti prijebany ochlasta hery vesal na nos tie jeho sprostoti tak ver ze ten KOKOT (nevhodné slovo) vie a len sa prizivuje na vedomostiach druhych. To moze ohurovat vacsich KOKOTOV ako je sam, ala CES a jemu podobny co vedia vacsi (nevhodné slovo) ako on a tak im moze (nevhodné slovo) karelabi do hlav. |
zidak
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Ako odkódovať zakódovanú nahrávku z Dreamb...zidak to vystihol :))nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |