Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Mimo veci - výpadok routra

Zdravím, chcem sa opýtať, kde by mohol byť problém, mám wifi router TP-link 340gd a dynamicku IPčku od providera netu s jeho routrom. Pravidelne mi vypadáva router na pol hodinku už skoro každý deň a nepredpokladám, že by bol problém u môjho providera. Začalo mi to robiť posledné 3 - 4 mesiace, problém zdroja (9V/0,6A)alebo FW (mám najnovší dostupný od výrobcu).Alebo vyhodiť a kúpiť nový? Dík

uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV

limcek
Registrace: 6/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo veci - výpadok routra

..len doplním, ked má výpadok, tak stačí ho reštartnúť alebo obnoviť IP adresu z WAN siete a ide dalej...

uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV

limcek
Registrace: 6/2010

Skus ho resetnut do tovarneho nastavenia a znovu nakonfigurovat.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

mam taky TPlINK Model No. TL-WR740N / TL-WR740ND A delalo mne to neco podobneho ke konci uz to nechtelo natahnout ani IP a byl sem bez netu (net o providera normal jel) musel sem prehrat soft sosl sem ho primo na jejich strankach a od te doby mam klid vse jede na 100%

tanabe
Registrace: 7/2010

Může to být přehřívání zdroje(můj odhad),může to být i cokoliv jiného....kup za pár stovek nový router a máš po měsíčním přemýšlení čím to je a nebudeš mít strach,kdy to zase vypadne.

ketiv666
Registrace: 4/2012

kup novy router ine znacky

ahoj , presne tento isty problem som riesil ,ten isty model ... reklamacia neuspesna ...
kupil som novy kvalitnejsi router zyxel a vse ok

matino30
Registrace: 5/2008

Routery a věci od Zyxelu nikdy kvalitní nebyly ;) Hlavně ten shit, co dává TO2 ke svému slavnému ADSL... To by nepoužívali snad ani v Číně. Kup trochu dražší mikrotik rb751g-2hnd a máš po problémech

Používejme mozek

King
Registrace: 9/2005

King

Zyxely boli svojho casu povazovane za kvalitne pristroje, avsak to uz bolo dost davno. Dnesne vyrobky Zyxel vsak nestoja za nic. Mozno by som pozrel nieco od Linksys, co je divizia od Cisco.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Někde v něm. časopise jsem četl test na routery: 1/ Linksys E-2000 AW-N...., 2/Sitecom WL 350, 3/Sitecom WLR 4000.

vasek33
Registrace: 6/2005

Linksys byly pěkný .....áčky. Nevím, jestli se s tím něco změnilo pod křídly Psiska. Mikrotik. Kdo dnes šetří má za tři. Ale problémů :))))

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra