![]() |
|
Skylink - odpojeni programůUž nějakého neplatiče SP odpojili?? Dík za info.. R. |
rysavy3
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 230 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87 | |
![]() |
|
člověkNemá důvod cokoliv dělat "ve prospěch Skylinku". Teda mám na mysli důvod, jaký ty a tobě podobní si myslíte. Vždy jen píši své názory, vždy píši jen svůj vlastní pohled na věci, které se zde diskutují.Nevím proč by mi měl dojít argument. Já tady jen nehodlám trávit čas diskuzí o ničem. Ale klidně to ber tak, že mi argument došel, já to nějak přežiji. "Něco sesmolit" není můj styl diskutování. I když bych asi s takovýmto stylem diskutování někdy docela dobře zapadl mezi ostatní. Pro dnešek dobrou!!! Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
petr1Skylink ti nic nezablokoval.Zablokoval ti to tvůj přijímačDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
joscerDatum přidání: 01.10.2012, 14:42.08 DNES!tulen "Uveď, prosím, příklad, které prohlášení považuješ za zmatečné a napravdivé." Ty jsi tuto část sám vyprovokoval a nyní píšeš: "Nevím proč by mi měl dojít argument. Já tady jen nehodlám trávit čas diskuzí o ničem." Není to na nižší úrovni než něco sesmolit? Nebylo lepší v tomto případě nechat Tuleně na pokoji? |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
TO PETR1 refresh ,refresh,refrsh atdMám 1 kartu regnutou před 11 měsíci a už jsem ji musel udělat 5x refresh.Vždy když je chvíli vypnutej sat,tak spadne a tak příjde na řadu refresh ještě,že jsem se to dopátral jak, a hlavně získal od skylinku přihlašovací data po písemném dotazu.Nakonec jsem registroval i poslední 2 T+T karty 30.9. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Skylink - odpojeni programůnezaplatil jsem....a ještě přestal platit kombíka....na mě začli prodělávat...a to o více než o pětinu :8)1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Skylink - odpojeni programůNo to jsi frajer. Proč jsi si toho kombíka platil předtím?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Skylink - odpojeni programůprotože jsem chtěl...a skylink vždy podporoval...před serpo...jak řekl jsem dříve...jejich serpo jednou možná zaplatím,ale ty tisíce co jsem jim cpal každý rok si nechám1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: Skylink - odpojeni programůúkol zní jasně.....SNAŽÍME SE ABY MĚLI MENŠÍ VÝDĚLKY NEŽ PŘED SERPO :)))1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: Skylink - odpojeni programůtak a je to tady plno programů od 01 hod nejde , píše to není signál a přitom vše zapaceno ( balíček KOMBI na rok květen 2012 - květen 2013 ) Nebo s tím něco dělají i pro platící a ráno to půjde zatím Rv |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Skylink - odpojeni programůTak už to zase zapli a to jede normálně . FUJ :bomb: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
člověkAno bylo to o ničem. Zase jen kolem dokola to, co už tady bylo ze strany "stěžovatelů" X krát řečeno. Myslel jsem, že se dozvím něco nového.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscervcelku ti nezavidim..obhajovat cosi neobhajitelne to musi byt dost napor na nervovu sustavu...toto uz prechadza do psychiatrickej diagnozy..ked pacient odmieta argumentaciu..vidiet a pochopit skutocnost tak ze sa zacne metat hadzat o zem a slintat..pripadne napadne svojho doktora..proste nepripusti a nepripusti..blokne ho to...a vrati sa revezne kamsi naspat...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
tulenz minulosti viem ze mas vo vela veciach pravdu aj ked vyjdu najavo az po case. z toho co si napisal teraz, tiez bude pocase dost pravdy...aj ked tento bulvarny web o sat. technike skor sluzi na relax a odputanie sa od dennej reality...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink - odpojeni programůno ved to. vidim im do zaludkov..robia logicke a velmi sikovne kroky ako ludi zodrat z koze a vydrbat s nimi..postupne stahuju slucku..sikovne ze si to vacsina ludi nevsimne..az ked bude neskoro..nasleduje regionalizacia..párovanie...surf lock...teste sa.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Skylink - odpojeni programůAle no tak...........zeby nebol zivot bez skylinku? Co ten kram na marse nenasiel tam ich casopis? :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
mozno vasbude zaujimat:http://www.recko-autem.cz/export/kde-je-pravda.pdf Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Skylink - odpojeni programůKto to este nepochopil ? Ten to ani nepochopi, alebo ma z toho vyhody (zatial) a nema v umysle to sirit.Ako priklad penzijna reforma.Dochodca buducnosti bude bludit medzi piliermi, len dochodok neuvidi.Tie dochodkove piliere su o nicom a po kratkom obdobi zisku su uz vo vacsine statov, kde ich vobec zaviedli kravataci stratove,len sa o otm nehovori.Ale kto pozera aj ine ako sport a akcne filmy moze obcas zachytit info.Politici len predlzuju kolaps.Tak ako eurozona,ktora je politicky projekt a nie hospodarsky.Aj to krachne,lebo spolocna mena pre staty, kde je rozna struktura priemyslu a zivotna uroven je ekonomicky nezmysel.Kde sa ceny pomaly vyrovnavaju, ale platy su nasobkami. Mala sluzit len nadnarodnym koncernom,len sa zabudlo na tych par sto milionov ludi.Rv Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink - odpojeni programůnam je jasne z dochodky neuvidime ziadne...takze sa podla toho spravame..len nikto ti neda garanciu ze aj tie peniaze co si odlozis budu mat o xy rokov nejaku relanu hodnotu..skor nie ako ano...a ked zvysia odchod do schodku na 70 rokov ked uz 35 rocni o pracu nezavadia z dovodu veku...a mladi po skole tiezp racu nemaju..tak nie je co riesit..v 70ke budeme radi ak vobec budeme nazive..a mozno ani to nie.. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
bohus31Když má tulen v hodně věcí pravdu, i když vyjdou najevo až po čase, tak zajisté jich několik vyjmenuješ, že? Alespoň 3.Ale ne takové, že tulen kdysi napsal, že se zase prodlouží akce s kartou Výměna a ona pak opravdu byla prodloužená. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
tulenVzhledem k tomu, že zde jen píši své názory tak s nějakým obhajováním neobahjitelného a s tím souvisejícími problémy, jak jsi to popsal v 07:37.22 jaksi nemám problém a ničím rozhodně netrpím.Jestli ty máš s takovými stavy zkušenosti díky čtení mých příspěvků, za to já jaksi nemohu. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink - odpojeni programůjoscertebe clovek nepomoze...ty si tu ziadas dokazy....a ked ich dostanes tak povies...ale toto uz je zname...daj nove dokazy proste popieras cokolvek sa ti nehodi do kramu. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
joscerskus precitat co som napisal 09:40:01 a mas pokoj...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
tulenJá nepotřebuji žádnou pomoc, ale když někdo napíše, cituji: "tych vyjadreni bolo uz TOLKO a napokon sa ukazali ako zmatocne a nepravdive"tak se nediv, že mi nestačí jeden "důkaz" zde již tolikrát použitý. Chtěl jsem nějaký další. Kdybys ho měl tak ho předložíš a určitě s radostí, jen abys měl pravdu. Ale ty prostě TOLKO důkazů nemáš. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
bohus31Ty bys byl dobrý politik. Já se na něco zeptám, a ty předložíš úpně něco jiného. také řešení.Z mé strany končím rozpravu mimo téma vlákna diskuze. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
rysavy3Zatím klid. Doteď jen jeden telefonát s deaktivovanou kartou a to ještě z opačného konce republiky, že si ji někde koupil a chtěl poradit co a jak ;)Docela milé překvapení (čekal jsem to horší) :O :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87 | |
![]() |
|
![]() |