![]() |
|
pomale nacitani strankyahoj parabola.cz se mi pomalu nacita (pres minutu),vsechny ostatni stranky se mi nacitaji dobre.pripojeni 16mega.nikde sem ji nedaval do zadneho filtru ani neceho podobneho.dela to na vsem co pripojim na muj net.muzete mi nekdo poradit co s tim? dik predem |
hafanek1
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE : načítání parabola.czpotvrzuji extrémní zpomalení načítání stránek parabola.cz |
donpedro
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: pomale nacitani strankyU mna sa stranka nacita bez sebemensieho problemu, ako s praku. ;)Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: pomale nacitani strankyJá mám taky problém z domova. Připojení přes O2. Je to asi měsíc, co mi O2 přehodilo ADSL z jinýho tel.čísla na nový tel.čísla. Tato změna mi přinesla i zpomalení této stránky.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@hafanek1, donpedro, JimmyDěkujeme Vám za Vaše ohlasy k načítání stránek parabola.cz.V současné době neznáme příčinu zpomalování načítání stránek parabola.cz. Víme jen, že tyto problémy hlásí jen uživatelé vDSL připojení O2. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
RE: pomale nacitani strankyto sa stažuj komu platíš net mne teda ide rýchlo R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
jupi tiez rychlovyhodim TV von oknom ked to citam...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: pomale nacitani stranky:laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: pomale nacitani strankyreakce- vsetko o.k.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: pomale nacitani strankyreakce- vsetko o.k.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: pomale nacitani strankyžiadný problém WiFi 50MSlovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
RE: pomale nacitani strankyJede jako blesk.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 626 |
![]() |
|
RE: pomale nacitani strankytakisto ziadny problem,wifi,OSX safari |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
U:fon ADSL 8Mb/sani na 3G žádné problémy nejsou...Vše fičí OK..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
RE:pomale nacitani strankyT-Mobile ADSL 8Mb/s,náčítání Parabola.cz bez problému.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: pomale nacitani strankyJiž jsem v kontaktu se šéfem redaktorem panem Vylaťalem a problém je zatím lokalizován u některých uživatelů O2 ADSL a VDSL. Patřím mezi ty, co mají stejný problém. Potvrzuji, načítání je velmi pomalé. |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: pomale nacitani strankyRychlé načítání stránek Parabola.cz funguje přes anonimous IP na stránce http://ipfaker.net/ Stačí vložit adresu Parabola.cz :) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: pomale nacitani strankyRovnako tak bez problemov,ci cez Orange pripojenie,alebo wi-fi.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
![]() |