Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Humax IRHD 5100 new soft!!!

Pro všechny ,kteří si chtějí stáhnout new soft 1.01.26. Je tam HBBTv,FastsCAn a hlavně a konečně zálohování settingu na USB!!! Ale má to jeden háček.Zatím je volně ke stažení na "konkurenčním" webu ... A tímto se omlouvám pánům adminům,že sem to zde zmínil...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Humax IRHD 5100 new soft!!!

Razeni nestoji za nic.Standardne ulozi programy od 4000 vys. Sice Skylink programy hodi od jednicky, ale stiskem jednicky ten program nevyvolas (!) Musis vymackat originalni umisteni 4***. Na nic. Jedinou pomoci jsou oblibene programy.

lukyn
Registrace: 10/2012

@lukyn
tovární nastavení po aktualizaci FW je u všeho "povinnost" a jistota funkčnosti přístroje. HbbTV již jede, tak je to OK.
Spuštění programu ze seznamu FSC lze i číselnými tlačítka, mě to tedy jede i v kombinaci FSC a vlastní seznam.

Já FW dávám dvojku, jediná vada na kráse je nemožnost vypnutí FSC a tedy jen vlastního seznamu řazeného od pozice 1.
Jinak je FW stabilní, rychlý ... ten, kdo si zvykne na seznam Skylinku (FSC) tak nemá problém.

Bohužel s tímto FW je přijímač použitelný jen pro M7G (a o to i asi šlo), protože těžko někomu tento přijímač prodáme ke službě FreeSat, opět kvůli vl. seznamu od 4000.

Zip
Registrace: 1/2006

Zipe,bohuzel oblibeny seznam stanic nic neresi.Jak se pise v clanku.Cisla zustavaji stejna jako z hlavniho seznamu.Tento problem uz tady vpodstate byl se sw 1.01.06 ,kdy napr. CT1 byla na 5 a Nova na 10,tak po presunu do favoritniho seznamu zustal program s ciselnou pozici z hlavniho seznamu,misto aby se cislo 5 upravilo na treba na 1 atd.Jestli si muzes programy seradit a vymazat uz v hlavnim seznamu od Skylinku,tak je to potom ok po presunuti do oblibeneho seznamu.Cisla zustavaji zachovana.Potom je ale zcela zbytecne pouzivat oblibeny seznam,kdyz uz jsem si programy seradil v hlavnim seznamu.To uz tuto moznost spravneho zobrazovani udaju v seznamu oblibenych stanic po uprave zvlada velice dobre TechnisatstarSIR se seznamem Fastscan od Skylinku a doplneni jinych stanic k tomuto seznamu.Takze by konstruktery sw pro HUMAX mohlo uz konecne napadnout,ze moznost upavy uz v hlavnim seznamu bez problemu by si mohli vzit ze sw 1.00.02.Jsem zvedav na opravny sw,zda jeste vubec nejaky vyjde.Chtel jsem si tento novy sw stahnout,ale neudelam to,protoze se opakuje chyba v upave seznamu stanic.Necham si puvodni sw 1.00.02 a 1.00.06 v mych dvou prijimacich Humax a nic s tim rozhodne nezkazim.Slo mi o prehrani sw 1.00.06,kde je chyba pri ukladani novych programu na konec seznamu z Astry3A/B.Neulozi se.

HYPER
Registrace: 11/2010

Tak uz ten zazrak je i na strankach Humaxdigital.sk

HYPER
Registrace: 11/2010

Obávám se, že tento výtvor bude vyžadovat M77 po vzoru Freesatu a Digi. Jenže tam se používají dotované stroje!
Takto zablokovat 1-4000 předvolby pro potřeby M77, bez upozornění a bez možnosti deaktivace, je velké omezení funkčnosti přístroje, který si zákazník sám zakoupil a nebyl na to nikde upozorněn! Rv :-/ To by pak mohli i bez upozornění, jen tak, spustit párování :-/

ANO klidně, ale na dotovaném od nich dodaném přístroji!

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

mam tiez uz novy soft 1.01.26 a programy ulozene od 4000 vyssie.Inak nesli.To vieme vsetci.Co som ale zistil,ze po stalceni OK na ovladaci sa zobrazia vsetky programy od 4000 a vyssie,ale aj programy od 1 do 275 myslim.Su tam akoby ulozene.Ked som ich chcel vymazat,tak v ponuke,kde sa programy daju zmazat som ich vobec nevidel.Nie su tam.Su tam len tie od 4000 a vyssie.Chcem sa preto opytat,ci aj vam sa to stalo a ci sa to da odstranit.Dakujem

jardo
Registrace: 10/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra