![]() |
|
Humax IRHD 5100 new soft!!!Pro všechny ,kteří si chtějí stáhnout new soft 1.01.26. Je tam HBBTv,FastsCAn a hlavně a konečně zálohování settingu na USB!!! Ale má to jeden háček.Zatím je volně ke stažení na "konkurenčním" webu ... A tímto se omlouvám pánům adminům,že sem to zde zmínil..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100 new soft!!!Razeni nestoji za nic.Standardne ulozi programy od 4000 vys. Sice Skylink programy hodi od jednicky, ale stiskem jednicky ten program nevyvolas (!) Musis vymackat originalni umisteni 4***. Na nic. Jedinou pomoci jsou oblibene programy. |
lukyn
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100 new soft!!!@lukyntovární nastavení po aktualizaci FW je u všeho "povinnost" a jistota funkčnosti přístroje. HbbTV již jede, tak je to OK. Spuštění programu ze seznamu FSC lze i číselnými tlačítka, mě to tedy jede i v kombinaci FSC a vlastní seznam. Já FW dávám dvojku, jediná vada na kráse je nemožnost vypnutí FSC a tedy jen vlastního seznamu řazeného od pozice 1. Jinak je FW stabilní, rychlý ... ten, kdo si zvykne na seznam Skylinku (FSC) tak nemá problém. Bohužel s tímto FW je přijímač použitelný jen pro M7G (a o to i asi šlo), protože těžko někomu tento přijímač prodáme ke službě FreeSat, opět kvůli vl. seznamu od 4000. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100 new soft!!!Zipe,bohuzel oblibeny seznam stanic nic neresi.Jak se pise v clanku.Cisla zustavaji stejna jako z hlavniho seznamu.Tento problem uz tady vpodstate byl se sw 1.01.06 ,kdy napr. CT1 byla na 5 a Nova na 10,tak po presunu do favoritniho seznamu zustal program s ciselnou pozici z hlavniho seznamu,misto aby se cislo 5 upravilo na treba na 1 atd.Jestli si muzes programy seradit a vymazat uz v hlavnim seznamu od Skylinku,tak je to potom ok po presunuti do oblibeneho seznamu.Cisla zustavaji zachovana.Potom je ale zcela zbytecne pouzivat oblibeny seznam,kdyz uz jsem si programy seradil v hlavnim seznamu.To uz tuto moznost spravneho zobrazovani udaju v seznamu oblibenych stanic po uprave zvlada velice dobre TechnisatstarSIR se seznamem Fastscan od Skylinku a doplneni jinych stanic k tomuto seznamu.Takze by konstruktery sw pro HUMAX mohlo uz konecne napadnout,ze moznost upavy uz v hlavnim seznamu bez problemu by si mohli vzit ze sw 1.00.02.Jsem zvedav na opravny sw,zda jeste vubec nejaky vyjde.Chtel jsem si tento novy sw stahnout,ale neudelam to,protoze se opakuje chyba v upave seznamu stanic.Necham si puvodni sw 1.00.02 a 1.00.06 v mych dvou prijimacich Humax a nic s tim rozhodne nezkazim.Slo mi o prehrani sw 1.00.06,kde je chyba pri ukladani novych programu na konec seznamu z Astry3A/B.Neulozi se. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100 new soft!!!Tak uz ten zazrak je i na strankach Humaxdigital.sk |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100 new soft!!!Obávám se, že tento výtvor bude vyžadovat M77 po vzoru Freesatu a Digi. Jenže tam se používají dotované stroje!Takto zablokovat 1-4000 předvolby pro potřeby M77, bez upozornění a bez možnosti deaktivace, je velké omezení funkčnosti přístroje, který si zákazník sám zakoupil a nebyl na to nikde upozorněn! Rv :-/ To by pak mohli i bez upozornění, jen tak, spustit párování :-/ ANO klidně, ale na dotovaném od nich dodaném přístroji! Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100 new soft!!!mam tiez uz novy soft 1.01.26 a programy ulozene od 4000 vyssie.Inak nesli.To vieme vsetci.Co som ale zistil,ze po stalceni OK na ovladaci sa zobrazia vsetky programy od 4000 a vyssie,ale aj programy od 1 do 275 myslim.Su tam akoby ulozene.Ked som ich chcel vymazat,tak v ponuke,kde sa programy daju zmazat som ich vobec nevidel.Nie su tam.Su tam len tie od 4000 a vyssie.Chcem sa preto opytat,ci aj vam sa to stalo a ci sa to da odstranit.Dakujem |
jardo
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 1 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |