Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Magazín SKYLINK

K 1.10. jsem nedostal (jako pravidelně dříve) Magazín SKYLINK. Přitom mám balíček KOMBI zaplacen do 7.12., z toho od konce září jako přepočet ze zbytku nevyčerpaného balíčku MULTI.
Poslal jsem na Skylink reklamaci přes "Registraci a správu karet" na příslušné číslo karty.
Jsem zvědav, zda Skylink odpoví, pokud ano za jak dlouho, a jak nedodání Magazínu vysvětlí.
PS: Vydávání Magazínu ale neuznávám, někdo spřízněný si magazínem mastí kapsy. Přitom magazín má určitě vliv na ceny u Skylink.

Standa3
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

Tak tak!

je to to samé v růžovém a myslím,že tu papírouvou slátaninu si můžou vrazit klidně do pr**le.... Jak píšeš ***Stando3*** někdo se pěkně "přicucává" ... Rád bych znel někoho,kdo o tu píč**vinu má zájem!!! ;P

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

RE: Magazín SKYLINK

Me dorazil az dnes.Jinak ho dostavam vcas kazdy druhy tyden do patku.

HYPER
Registrace: 11/2010

jamess96

Sice to bude zase bráno jako lezení kamsi Skylinku z mé strany (jak je tady dobrým zvykem mi připomínat), ale mě to docela vyhovuje, že mi magazín chodí. Já ho až tak nepotřebuji, ale moje matka program v něm využívá celkem dost. Na EPG ji prostě nejsem schopen "předělat". Kdysi jsem kupoval TV magazín, teď nemusím.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Standa3

Myslím, že Skylink za to až tak přímo nemůže, když nějaký výtisk nepřijde, protože časopis nerozesílají. Jen předávají adresy firmě, která to má na starosti, podle nároku na časopis.

joscer

Ač tam stále postrádám program pro Viasat HD, tak mě nijak nevadí. Já jsem ho přivítal. Mohl sem odhlásit Tv star. Co se týká posledního čísla, tak sice se spožděním, ale dnes došlo. Celé spoždění má nejspíš na svědomí vydání toho ořezaného mezičísla.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

ja dostal dva - to bude asi ten tvůj :)) :)))

kiss
Registrace: 7/2005

ja som v piatok tiež dostal dva - nechápem

jklajban
Registrace: 2/2006

@joscer

to si nemyslím,že lezeš někomu někam...To je věc názoru..Tak když už to teda "dělají" (podle mne sice fakt zbytečně),tak aspoň někomu to vyhovuje...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Mě přišel dnes, předchozí měl asi dva dni zpoždění. Podle mého je problém v tom, že Skylink, potažmo redakce magazínu, nestíhá - měnily balíčky, ceny, přidávaly programy a tak se zpozdila uzávěrka.

ketiv666
Registrace: 4/2012

Ke mně taktéž dorazil magazín až dneska, podruhé za sebou se zpozdil. Ale v tom bordelu, co asi teď panuje na Skylinku a CS linku, se to asi neřeší...

Ľudmila
Registrace: 12/2005

Pre mnohých úplne zbytočný aj u mňa ide rovno do separu,nik doma oň nemá záujem,všetko rieší EPG.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

nezapomente ze byl v patek svatek:-)

tanabe
Registrace: 7/2010

Tento magazín který rozesílají klientům "zdarma" je zřejmě jedním z důvodů zavedení SP.

gliderman
Registrace: 6/2008

a platia ho ti ktori ho nedostavaju...a predplacaju si len zaklad v podobe serp-a :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Když se soukromník přiživuje na soukromníkovi, tak mi to nevadí. Spíše mě štve, když rádoby podnikatelé vysávají státní rozpočet.

DVBT1
Registrace: 5/2012

tulen

ano, 100bodov. :)))

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Servisní poplatek s tím nemá vůbec nic společného. Vy už jste z toho servisního poplatku nemocní.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

wladys

tak isto 100bodov...pretoze sevisny poplatok sa zvysi a magazin skylinku uz nebude dostavat nikto... :)))

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Magazín neřeším, osobně využívám aplikaci v telefonu, která mě i dokáže upozornit. R^

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

Je faktem, že se distribuce časopisu zpožďuje. V minulosti jsem ho dostával pravidelně v týdnu před vyznačeným obdobím, ale poslední 2 čísla jsem obdržel až v pondělí. Pokud to tak bude do budoucna tak nevadí, horší když to pošlou ještě později. Psal jsem o tom problému i šéfredaktorovi Shorfovi, který mně odepsal, že za problémy může jenom SKYLINK, který zřejmě nestíhá.

leošek
Registrace: 11/2009

Magazin přišel v úterý

Dnes v úterý 2.10. mi konečně přišel magazín s přehledem programů od 1.1.
Jsem ještě zvědav, zda na moji reklamaci pošle Skylink nějakou odpověď.

Standa3
Registrace: 1/2006

Presne pre tento dovod, teda nedorucenie alebo velmi oneskorene dorucenie magazinu, som prestal pravidelne platit za balik MULTI HD. Skylinku mojich 20 eur mesacne urcite nechyba.

xpirin
Registrace: 4/2011

xpirin

Teda fakt vážný důvod k ukončení placení MultiHD. To jsi teda frajer.

joscer

joscer

Ano, vazny dovod. Pre mna. Pre ineho sa to zda nepochopitelne. Nevadi mi cena za predplatne, nevadi mi hociaky servisny poplatok, ale to "nepravidelne nezasielanie" magazinu ma dozralo. Tak som si to vyriesil inac.

xpirin
Registrace: 4/2011

DVBT1: ja by som povedal, že si obaja mastia kapsu na niekom inom ;-)

"Když se soukromník přiživuje na soukromníkovi, tak mi to nevadí. Spíše mě štve, když rádoby podnikatelé vysávají státní rozpočet."

lacog
Registrace: 8/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra