![]() |
|
Magazín SKYLINKK 1.10. jsem nedostal (jako pravidelně dříve) Magazín SKYLINK. Přitom mám balíček KOMBI zaplacen do 7.12., z toho od konce září jako přepočet ze zbytku nevyčerpaného balíčku MULTI.Poslal jsem na Skylink reklamaci přes "Registraci a správu karet" na příslušné číslo karty. Jsem zvědav, zda Skylink odpoví, pokud ano za jak dlouho, a jak nedodání Magazínu vysvětlí. PS: Vydávání Magazínu ale neuznávám, někdo spřízněný si magazínem mastí kapsy. Přitom magazín má určitě vliv na ceny u Skylink. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
Tak tak!je to to samé v růžovém a myslím,že tu papírouvou slátaninu si můžou vrazit klidně do pr**le.... Jak píšeš ***Stando3*** někdo se pěkně "přicucává" ... Rád bych znel někoho,kdo o tu píč**vinu má zájem!!! ;P_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
RE: Magazín SKYLINKMe dorazil az dnes.Jinak ho dostavam vcas kazdy druhy tyden do patku. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
jamess96Sice to bude zase bráno jako lezení kamsi Skylinku z mé strany (jak je tady dobrým zvykem mi připomínat), ale mě to docela vyhovuje, že mi magazín chodí. Já ho až tak nepotřebuji, ale moje matka program v něm využívá celkem dost. Na EPG ji prostě nejsem schopen "předělat". Kdysi jsem kupoval TV magazín, teď nemusím.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Standa3Myslím, že Skylink za to až tak přímo nemůže, když nějaký výtisk nepřijde, protože časopis nerozesílají. Jen předávají adresy firmě, která to má na starosti, podle nároku na časopis.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Magazín SKYLINKAč tam stále postrádám program pro Viasat HD, tak mě nijak nevadí. Já jsem ho přivítal. Mohl sem odhlásit Tv star. Co se týká posledního čísla, tak sice se spožděním, ale dnes došlo. Celé spoždění má nejspíš na svědomí vydání toho ořezaného mezičísla.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Magazín SKYLINKja dostal dva - to bude asi ten tvůj :)) :))) |
kiss
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
RE: Magazín SKYLINKja som v piatok tiež dostal dva - nechápem |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
@joscerto si nemyslím,že lezeš někomu někam...To je věc názoru..Tak když už to teda "dělají" (podle mne sice fakt zbytečně),tak aspoň někomu to vyhovuje..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
RE: Magazín SKYLINKMě přišel dnes, předchozí měl asi dva dni zpoždění. Podle mého je problém v tom, že Skylink, potažmo redakce magazínu, nestíhá - měnily balíčky, ceny, přidávaly programy a tak se zpozdila uzávěrka. |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Magazín SKYLINKKe mně taktéž dorazil magazín až dneska, podruhé za sebou se zpozdil. Ale v tom bordelu, co asi teď panuje na Skylinku a CS linku, se to asi neřeší... |
Ľudmila
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 293 |
![]() |
|
RE: Magazín SKYLINKPre mnohých úplne zbytočný aj u mňa ide rovno do separu,nik doma oň nemá záujem,všetko rieší EPG.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Magazín SKYLINKnezapomente ze byl v patek svatek:-) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Magazín SKYLINKTento magazín který rozesílají klientům "zdarma" je zřejmě jedním z důvodů zavedení SP. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
RE: Magazín SKYLINKa platia ho ti ktori ho nedostavaju...a predplacaju si len zaklad v podobe serp-a :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Magazín SKYLINKKdyž se soukromník přiživuje na soukromníkovi, tak mi to nevadí. Spíše mě štve, když rádoby podnikatelé vysávají státní rozpočet. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
tulenano, 100bodov. :)))Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Magazín SKYLINKServisní poplatek s tím nemá vůbec nic společného. Vy už jste z toho servisního poplatku nemocní.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
wladystak isto 100bodov...pretoze sevisny poplatok sa zvysi a magazin skylinku uz nebude dostavat nikto... :)))Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Magazín SKYLINKMagazín neřeším, osobně využívám aplikaci v telefonu, která mě i dokáže upozornit. R^Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Magazín SKYLINKJe faktem, že se distribuce časopisu zpožďuje. V minulosti jsem ho dostával pravidelně v týdnu před vyznačeným obdobím, ale poslední 2 čísla jsem obdržel až v pondělí. Pokud to tak bude do budoucna tak nevadí, horší když to pošlou ještě později. Psal jsem o tom problému i šéfredaktorovi Shorfovi, který mně odepsal, že za problémy může jenom SKYLINK, který zřejmě nestíhá. |
leošek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
Magazin přišel v úterýDnes v úterý 2.10. mi konečně přišel magazín s přehledem programů od 1.1.Jsem ještě zvědav, zda na moji reklamaci pošle Skylink nějakou odpověď. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Magazín SKYLINKPresne pre tento dovod, teda nedorucenie alebo velmi oneskorene dorucenie magazinu, som prestal pravidelne platit za balik MULTI HD. Skylinku mojich 20 eur mesacne urcite nechyba. |
xpirin
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
xpirinTeda fakt vážný důvod k ukončení placení MultiHD. To jsi teda frajer.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerAno, vazny dovod. Pre mna. Pre ineho sa to zda nepochopitelne. Nevadi mi cena za predplatne, nevadi mi hociaky servisny poplatok, ale to "nepravidelne nezasielanie" magazinu ma dozralo. Tak som si to vyriesil inac. |
xpirin
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: Magazín SKYLINKDVBT1: ja by som povedal, že si obaja mastia kapsu na niekom inom ;-)"Když se soukromník přiživuje na soukromníkovi, tak mi to nevadí. Spíše mě štve, když rádoby podnikatelé vysávají státní rozpočet." |
lacog
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 24 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |