![]() |
|
Magazín SKYLINKK 1.10. jsem nedostal (jako pravidelně dříve) Magazín SKYLINK. Přitom mám balíček KOMBI zaplacen do 7.12., z toho od konce září jako přepočet ze zbytku nevyčerpaného balíčku MULTI.Poslal jsem na Skylink reklamaci přes "Registraci a správu karet" na příslušné číslo karty. Jsem zvědav, zda Skylink odpoví, pokud ano za jak dlouho, a jak nedodání Magazínu vysvětlí. PS: Vydávání Magazínu ale neuznávám, někdo spřízněný si magazínem mastí kapsy. Přitom magazín má určitě vliv na ceny u Skylink. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Magazín SKYLINKtak to já mám jinou zkušenost...od chvíle co naštvali mě a neplatím nic tak v celofánu časák někdy dostanu :scared:1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Magazín SKYLINKxpirin - Tak som si to vyriesil inac.A teď tichodí z Ruska časopis pravidelně ? Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
AntosTvojej vete zrejme nerozumiem. Preco z Ruska? Nechodi mi ziadny casopis, teda taky isty stav, ako ked som platil 20E. Teraz im neplatim nic.A neplatim ani ziaden sharing, ak si to mal na mysli. Mam totiz prijimac HUMAX IRHD 5100, ktory mi vyhovuje a nijaky sharing nechcem. Riesenie je uplne ine. Pekny den. |
xpirin
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 103 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |