![]() |
|
@Ja Mascom mc 1101 dumpAhoj, diky za info, muzes se prosim vyjadrit?viz zde: https://www.parabola.cz/forum/topic-73802/ Diky. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: @Ja Mascom mc 1101 dumpPromin, ale jako servis nemuzu. Rady jen mezi servisy. Jednou jsem tu poskytnul nejakou dokumentaci a pak jsem si vyslech neco o nenazranych servisech. Tak proto. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
@Ja...Přesně tak,souhlas R^ |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
RE: @Ja Mascom mc 1101 dumpTak asi pred 2r. som ho zhánal aj ja ,nakoniec som použil dump z Condor-a,akurát že nefungovala čítačka!!!,nopoznam nikoho ,kto má tento prijímač,inak by nebol problém ten dump stiahnuť, potrebuješ len Jtag kábel.Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!
|
sivko44
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 437 |
![]() |
|
RE: @Ja Mascom mc 1101 dumpJenze tady je tak na 50procent jina vada, kterou je nutne opravit. |
J a
![]() |
|
Dyztak napis....Nevim co bych ti mohl nabidnout...Dyztak rekni, email mas v predchozim prispevku. Zkusim to jeste s jinym zdrojem... |
Hypnos
![]() |
|
RE: @Ja Mascom mc 1101 dumpco somrujes ? sak mu to posli na servis a urobi ti to .. casy ked sa vsetko davalo len tak zadarminko su uz davno prec.. vystrngal si si v 90-tom kapitalizmus s trhovou ekonomikou no tak cvakaj !! |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
@HypnosUž ti poradil dost,že ten dump je zbytečný,chyba je někde jinde. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
@furickaSomruju? Nevsiml jsem si, asi neumis cist, pisu mu, ze je mozna vymena, pokud mu mam co nabidnout. Jestli se ozve, je na nem. PS: kapitalismus si nepamatuji, respektive ani nemuzu, takze si prestrelil....@Prosat, ano diky jdu hledat chybu ;) |
Hypnos
![]() |
|
RE: @Ja Mascom mc 1101 dumpPokud jsi servis, tak muzeme problem resit, pokud ne tak hledej. |
J a
![]() |
|
RE: @Ja Mascom mc 1101 dumpAhoj,tatka ma servis. Jestli muzes napis bud na muj mail: xhypnos(v)gmail.com, nebo primo na otce:opravy.elektroniky(v)seznam.cz, a domluvime se.Dekuji. |
Hypnos
![]() |
|
![]() |