![]() |
|
Doporučte HD přijímačMůžete mi prosím někdo doporučit nějaký dobrý HD sat. přijímač do 3000,-, který by uměl i nahrávání, měl USB a HDMI? Děkuji předem. |
mumijka
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 56 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
Ten Humaxje nezaplatitelna reklama.... Rv :zombie:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Doporučte HD přijímač@Jezevec - jaks prisel na to ze Digit S2 neumi ICE karty? Tchan ho ma a pouziva k plne spokojenosti prave s ICE kartou.Jinak k autorovi dotazu - Technisat Technistar SIR muzu take doporucit, pokud hledas jednoduche a spolehlive reseni, je to dobra volba. |
Katikakus
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
@ZipJe to jinak. Při použití FastScan to mohou požadovat, ale přijímač musí mít přepnutí do režimu bez FSC, ve kterém se to chová jako normální přijímač. Nejlépe tento přechod z FSC do normálního režimu zvládl programátor Optibox Zebra mini, kde si natáhnu FSC, po vlezení do editace mně přijímač oznámí že opouštím FSC, dojde k přepočtu pořadí, takže vše je za sebou a můžu si s tím dělat co chci.Pokud chci FSC, tak dojde k továrně.Bylo to udělané ještě lépe, ale bohužel nová specifikace si továrnu važádala. Počkejme si na OTA, jestli tento bastl zase pošlou do přijímačů, tak mne zajímá, kdo tentokrát zajistí návratový sw. Já to po poslední zkušenosti nebudu.Nezávidím v tomto případě ale koncovým prodejcům. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@RAFI007Zebra je certifikována podle starší certifikace, protože tak jak to má Zebra, tak jsem si to představoval.Bylo mi vysvětleno, že Humax to napsal podle poslední specifikace M7G al. Skylinku, jinak by bumážku nedostal. PS: ono kromě té nepříjemné ptákoviny s pořadím vlastního seznamu od 4000, je ten FW bezproblémový, takže nyní nezbývá, než si zvyknout na nesmyslně číslovaný seznam vlastní, nebo seznam pomocí FSC a nebo koupit něco jiného! |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: Doporučte HD přijímačA může mi někdo jen tak mimochodem vysvětlit důvod, proč je rozumné mít seznam od 4000 nahoru?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535Víš co to pro dotyčného znamená, když s tím vyrukuje v hospodě u piva?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Doporučte HD přijímačR^ Vidíš, na to jsem nepomyslel.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535To je dotaz na M7G, neboli na lidi, kteří tuto kra.vinu vymysleli. My nad nesmysly jen kroutíme hlavou a pomalu zjišťujeme, že Skylink (M7G) si kope vlastní hrob, protože přijímače s certifikací, které si lidi kupují za své v dobré vůli, že budou mít jistotu funkčnosti karty, M7G omezují kra.vinami a tím o ně přestává být zájem.Začínají vytvářet začarovaný kruh. Kdo nebude mít cert. STB, ten riskuje nemožnost příjmu Skylink služeb po zpárování karet s přijímači (přijímače samo s certifikací) a kruh uzavírá to, že M7G nebude mít zákazníky, protože každé 2 roky kupovat HW nikoho ne jen že nebaví, ale na to ani není. Tím mi z toho plyne, že M7G svým nástupem do CZ pomalu likviduje cz-sk satelitní trh. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
to ZipZip napsal: Tím mi z toho plyne, že M7G svým nástupem do CZ pomalu likviduje cz-sk satelitní trh.Nebo svými kroky vyšlapává cestu někomu, či "něčemu" úplně jinému! ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |