![]() |
|
DVB-T2 Praha ŽižkovDotaz pro pražáky: stává se Vám, že testovací vysílání na kanále K50/706MHz/ občas zmizí a objeví se vedle na K49/698MHz/? Dnes jsme byli v PHA na předvádečce nového měřáku od Promaxe a při měření T2 jsme tento jev zaznamenali a dokonce i uložili.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: DVB-T2 Praha ŽižkovSpis bych vsadil na preskakovani meraku nez preskakovani vysilace, treba nejaka chyba ve FMW teto novinky. Ale vsechno je mozne. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 Praha ŽižkovZatím jsem tento jev nezaznamenal. Kloním se k názoru od ivovi0 |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 Praha ŽižkovTaky mě napadla verze od Iva, ale ta je vyloučena. Vždy jsme na spektru vedle viděli K53 a ten byl pokaždé na správném míste. Měnil se pouze kanál s T2. Kolega Promax jistě potvrdí.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DVB-T2 Praha ŽižkovK53 je "klasické" DVB-T. Nejspíš, jak už bylo psáno, chyba FW, při měření DVB-T2. Měli by pilovat FW. |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
to saxonAhoj, něco se děje, máš pravdu, protože dvb-t2 signál byl hodně silný a dnes jsem ho zkusmo projel a měl docela velké výpadky, signál poklesl min o 50%. Přišel jsem na to náhodou, proladoval jsem kanál 42, vysílač Ládní, který začal vysílat mux4. Mám dvb-t2 přijímač od Humaxe.Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
ChachaKdyby byl problém s detekci DVB-T2 tak chápu, ze to muže byt FW, ale já tu popisuji sledovani průběhu kmitoctoveho spektra, takže to je naprosto jedno, jestli se jedna o DVB-T2, T, či analog. Proste jednou bylo mezi sousedními OFDM 16MHz, jednou dokonce 24MHz díra. Včera dopoledne kolem jedenácté proste něco na Žižkově delali.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DVB-T2 Praha ŽižkovV tom případě se zkus zeptat na dohledovém od ČRa, co tam včera nebo kdy vyváděli. Tam musí mít v provozních denících záznam o jakékoliv manipulaci, či změnách na každém svém lajeru. |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 Praha ŽižkovZas tak dulezite to není, ja jen tak pro zajímavost... Je vidět, ze T2 tolik diváků nemá, alespoň včera dopoledne ne.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |