![]() |
|
Auto Moto Sport HDAhoj proc mi tento program nejde a naladi se mi pouze DELUXE LOUNGE HD a UNITEL CLASSICA HD. Dalsi program se naladi a je pojmenovan poze jako tecka a nic na nem neni. |
tommmmm
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Auto Moto Sport HD.. no nejspis došel atrament v receivru, nebo nejaka napln co to psani nazvu kanalu ma na starost .. |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: Auto Moto Sport HD:laughing: hned po ranu..Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Auto Moto Sport HDNo ale misto programu mam pouze cernou obrazovku |
tommmmm
![]() |
|
RE: Auto Moto Sport HDladíš ručně nebo automat?jakou máš kartu ? rec? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Auto Moto Sport HDMam kartu Irdeto ice kartu vymena, ladil jsem rucne |
tommmmm
![]() |
|
a na čem ???je li to možno prozradit ??? |
tonek
![]() |
|
RE: Auto Moto Sport HDInverto scena 5 |
tommmmm
![]() |
|
RE: Auto Moto Sport HDsorry ten neznám má to nějaké rozšířené možnosti vyhledávání (PID) ? |
tonek
![]() |
|
RE: Auto Moto Sport HDPID mam ve vyhledavani kanalu, ale nemohu s nim nic delat, musel bych asi nekde neco zmenit v nastaveni. Moc tomu nerozumim, mam tam PID obrazu, zvuku a polozku PCR ale jak jsem psal nevim kde co zmenit abych k nim mel pristup. |
tommmmm
![]() |
|
RE: Auto Moto Sport HDJsem (nevhodné slovo) staci dat PID rucne ja tam mam automaticky nastaveno pro obraz 100/mpeg a pro zvuk 101/mpeg. PCR je 100 :scared: |
tommmmm
![]() |
|
RE: Auto Moto Sport HDstále čekám na tu češtinu jak sliboval Skylink že to bude letos , nebo jen reklamní trik jak zase nalákat lidi . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |