Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Amiko alien 2 skúsenosti

Ahojte, prosím vás, viete mi poradiť, či je tento prijímač dobrý, ako spolupracuje s kartami, ako zvláda sh....g a či vypína pluginy v stand - by režime a treba ich nanovo nahodiť. Ďakujem. Plánujem ho totiž zakúpiť a rozmýšľal som nad ním a vu+ uno. Čo mi poradíte.

pista83
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

@ pista83

Všetko máš popísané tu: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=45774
prípadne si pozri ešte video na: http://www.youtube.com/watch?v=LLIMb09IkNQ
Dúfam, že to pochopíš a že nie si ten Pišta čo piščal kým sa vyščal a keď sa vyščal ešte piščal...ahoj a nech sa darí

PeMa
Registrace: 2/2011

RE: Amiko alien 2 skúsenosti

Tento stroj se mně zatím velmi líbí. Dvou, nebo třítunerový stroj v linuxu za tuto cenu? Co bys chtěl víc. V režimu standby pluginy nevypíná, resp. je znovu načte. Pokud to máš nastavené v režimu rychlého náběhu tak to samozřejmě problém taky není. Mluvím o sw spark 1.2.50, Se sw 1.2.54 jsem problém měl, plugin vypnul a už ho nenašel po zapnutí, ale myslím, že nebyl vhodný plugin. nebyl čas laborovat, proto jsem se vrátil k 1.2.50 a bylo to bez problému. Zatím s tímto strojem mám krátkou zkušenost ale dobrou. Nahrávky i dvě najednou nahrává samozřejmě odkodovaně. Mohu pouze doporučit.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

S SW 1.2.54 ide v pohode komplet všetko...odporučam.

Dreambox DM 800 HD se...

TELEFONIST
Registrace: 5/2006

Prosím, jaký máš plugin. Já použil MCAS 1.0.12 Možná jsem někde dělal chybu, nevím. Díky.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra