![]() |
|
TechniSat Digit ISIO S1 - nový fwPo poslední (včera proběhlé) aktualizaci softwaru (2.52.0.1 /2303/) přestal fungovat přístup na internet u výše označeného přijímače. Co jsem stačil projít na internetu, nejsem s tímto problémem sám, leč zatím jsem se o úspěšném řešení nidke nedočetl. Má někdo podobnou zkušenost či nějaký návrh? Díky za každou radu. Pozn.: nejde o v současnosti prodávanou international edition přístroje, ale o původní verzi pro německý trh. |
Calda
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
TechniSat Digit ISIO S1 - nový fw (# 37)tento softík mám již týden a jede vše jak má,podívej se tv-freak nebo jak se to jmenujeCvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit ISIO S1 - nový fwchod pozriet na tvfreak.cz tam sa to rieši, je problem s niektorymi routrami za porty, na ktorých isio komunikuje.... |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit ISIO S1 - nový fwtaky vše šlape |
Bohunka1
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit ISIO S1 - nový fwCalda,mne to tiez nejde... aky mas modem a router? ja ked dam napriamo z modemu, tak to nabehne, ked to ide modm-router-Isio, tak nejde. Router mam D-Link, ostatne zariadenia idu cez ten router ok. Skusam to nejako skombinovat cez switch, ale nedari sa mi... Rv |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit ISIO S1 - nový fwCalda,nic nove? |
HornetF18
![]() |
|
RE: TechniSat Digit ISIO S1 - nový fwDíky za info a rady, dámo a pánové. Jsem rád, že problém není s přístrojem ani s novým fw. Jelikož se v modemech a routerech opravdu nevyznám, povolal jsem si odbornou pomoc a večer poreferuji. Zatím všem díky. |
Calda
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit ISIO S1 - nový fwJa to vidim aj na chybu noveho fw, hlasia sa dalsi uzivatelia s tymto problemom....ked mi ostatne zariadnia idu cez router, preco by mal byt zly router? |
HornetF18
![]() |
|
RE: TechniSat Digit ISIO S1 - nový fwCalda,nezabudol si poreferovat? Zistil si nieco? |
HornetF18
![]() |
|
RE: TechniSat Digit ISIO S1 - nový fwCalda, ani po tyzdni nic?Poslal som ten problem aj Technisatu, ale zatial len vseobecna odpoved, ze odpovedia co najskor... |
HornetF18
![]() |
|
![]() |