![]() |
|
O2 zpomaluje načítání stránek Parabola.czPro admini: Uvědomuji si, že je zde už založené vlákno, ale je již dál, než se aktuálnost tohoto problému týká. Proto Vás prosím, abych zbytečně (s Vaší mnohdy přehnanou horlivostí po pořádku) neobdržel citron. Jsem již v kontaktu s šéfem redaktorem těchto stránek panem Vyleťalem a slíbil jsem mu s jeho podporou a jeho radami, že zjistím, kde je technický problém.Všichni, co mají problém s pomalým načítáním stránek Parabola.cz a využívá služeb providera O2, především přes ADSL a VDSL, je třeba kontaktovat technickou podporu na telefonním čísle 800123456 a požádat, nebo vytrvale trvat na změně IP adresy. Operátor O2 před cca 14 dny najelo na přidělování "šestkových" IP adres a mají s tím zásadní problém. Dnes mi volal technik a mojí tézi potvrdil a změnou IP adresy načítání stránek vyřešil. Pro ty, co budou psát, že mají starou IP adresu, je třeba přes příkazovou řádku a přes příkaz ipconfig zjistit aktuální veřejnou IP adresu, ne tu co přiděluje WIFI router počítači, tabletu a nebo smart mobilu. |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: O2 zpomaluje načítání stránek Parabola.czAko zisti tymto prikazom verejnu ip za routrom ? Prosim help?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: O2 zpomaluje načítání stránek Parabola.czipconfig allJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: O2 zpomaluje načítání stránek Parabola.czipconfig /all |
Longines
![]() |
|
RE: O2 zpomaluje načítání stránek Parabola.czTim zistis len vnutornu IP ale mozes zabudnut na verejnu. Jednochu si vloz do svojho prehliadaca napriklad adresu www.whatismyip.com a hned sa ti zobrazi tvoja verejna.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: O2 zpomaluje načítání stránek Parabola.czhmm, tak asi ne na win 7 to nefunguje, nebo si to z XP špatně pamatuji...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: O2 zpomaluje načítání stránek Parabola.czVed ja viem preco sa pytam..........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: O2 zpomaluje načítání stránek Parabola.cznebo mojeip.cz |
Longines
![]() |
|
RE: O2 zpomaluje načítání stránek Parabola.czTady se ti zobrazí nejenom veřejná adresa, ale můžeš si i změřit rychlost připojení: http://speedtest.net/ |
Longines
![]() |
|
RE: O2 zpomaluje načítání stránek Parabola.czMam adsl od O2, modem dlink a stranky se me nacitaji bleskove. IP mam porad stejnou... |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: O2 zpomaluje načítání stránek Parabola.czHypnos: Tak to budeš asi za vodou, neřeš to :) |
Longines
![]() |
|
RE : O2 vDSLjá mám vDSL os O2 a adresu 4v1 a načítání je taky pomalé a to pouze u parabola.cz |
donpedro
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: O2 zpomaluje načítání stránek Parabola.czjá mám ADSL od O2 adresu 4v1 načítání stránek parabola.cz bez problémuAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: O2 zpomaluje načítání stránek Parabola.czpotvrzuji pomalé načítání s O2 VDSL ... , ale ip mám pořád IPv4 |
Kataluk
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
![]() |