Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Mimo mísu problem s tel 90000099

Dobrý den
Omlouvám se že to píšu sem
dnes mi přišla sms z nějakeho tel čísla 90000099
Vypnete zadní svetlo na telefonu
a po chvíly mi přišla sms za premium SMS odečteno 99kč.
Tak sem zavolal memu operátorovi a tohoto nezajmalo i když
sem mu žekl že sem se díval po tomhle čísle na internetu a že sem naše.Ruzne diskuse na tohle číslo se stejnem problemem.
tak přesto hoto nezajmalo tak se chci zeptat vás přišloto taky někomu zvás nebo mohli by stemi poradit kam se obrátit předem děkuji.

DjTommy
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo mísu problem s tel 90000099

Typuji si na t-mobile
ale jinak to je problém. Tvůj operátor by ti měl na požádání blokovat tato a podobná čísla (služby klientovi :)) ) tak aby se to už nemohlo opakovat, nebo přejít ke konkurenci kde je to obdobné. Také můžeš dát stížnost třeba on-line ke svému operátorovi k prošetření, ale neznám výsledek který by nyl v takovém případě vyřešen ve prospěch zákazníka. Myslím že to je vše co můžeš.

člověk
Registrace: 3/2006

Děkuji moc za info jinak jsem u O2.

DjTommy

U O2 se dá s operátorkou domluvit aby ti řekla kdy a na jaké číslo bylo voláno, nebo poslaná SMS a podle toho si lze vzpomenout kdo tento SMSdotaz poslal. Dá se i požádat o podrobný výpis, který je jednou za rok zdarma. Z 99,9% ten dotaz musel někdo z tvého telefonu, nebo SMSbránou poslat(většinou děti, nebo šprýmaři). Nejlepší je to nechat zablokovat a hotovo.

člověk

tak sem volal operátorce a nechal zablokovat všechny příchozí a odchozí premium sms snad už bude klid .Jinak opravdu zmeho telefonu nic nikdo neposílal telefon mám furt u sebe a take sem podal stížnost na jejich stránkách tak snad bude už klid ještě jednou děkuji za radu.

DjTommy

Není zač.

člověk

Hele, to je dneska beznej podvod. Staci si nainstalovat nejakou aplikaci do mobilu a budes se divit - treba Battery Supercharger. Dej si tohle do nejakeho vyhledavace a zjistis, ze takhle si uz nabehlo hodne lidi.

mufik
Registrace: 7/2010

Nedávno to bylo v televizi, myslím v černých ovcích. K zaslání prémiové sms musíš dát nejdříve výslovný souhlas, sama od sebe ti nesmí přijít, jde o to jestli se ale budeš kvůli pár korunám soudit a o to jim jde hlavně. Ale vyhrál bys to :))) Podnět k šetření můžeš dát na telekomunikační úřad.

dvb.cz
Registrace: 1/2006

No já sem si nechal zablokovat ty premium sms tak snad bude klid.
No kvuly 99 kč se soudit nehodlám ale operátoři by mohli udělat nějake opatření kvuly takovím podvodníkum.

DjTommy

Mne chodili každý druhý deň SMS od neznámej firmy a operátor mi za každú účtoval 2 €. Keď som to chcel zrušiť, musel som aj ja poslať SMS tej firme, za ktorú mi tiež naúčtovali 2 €. Ako u blbých. A pravdy som sa nedovolal.

Karner
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra