, sekce: Skylink |
|
Skylink - aktivace přes platební kartuAktivoval jsem si Flexi 7. Zaplatil jsem kartou a ve zprávě služeb mám balíček aktivován. Jenomže ani po 2,5 hodinách žádný z programů nejde.Obvykle byly aktivovány ihned, neměl někdo v poslední době problém? Sice je můžu ještě zkusit přeladit ale co je divné, že po aktivaci mi přišel vždy také email s potvrzením a teď nepřišlo nic. :fuming: |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
|
|
pošli sirefresh R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
RE: Skylink - aktivace přes platební kartubratovi som v sobotu objednaval, nabehlo to do 10 sekund, rychlovka ;)Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
|
|
RE: Skylink - aktivace přes platební kartuCo máš napsané ve výpisu a slinku je tam napsáno už od kdy do kdy gi ten balíček plati. A napsalo ti to že platba proběhla uspesne. Dej si správu karet a skontroluj si to. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
|
|
RE: Skylink - aktivace přes platební kartuKdyž to bude. Ok. Tak udělej refresh |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
|
|
@petr86mně se to stalo minulý týdenjestli jsi si navolil uplně jiné kanály, než to nabízí původně tak bych se vsadil, že se ti zaktivovali právě ty co si nechtěl volal jsem na jejich linku, kde mně to zdarma přenastavili, ale chodit to začala až druhý den odpoledne |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
|
|
RE: Skylink - aktivace přes platební kartuJe tam asi zmatek, já nedávno dostal potvrzení o aktivaci programů na kartě, kterou nemám! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
|
|
RE: Skylink - aktivace přes platební kartuTak přestože jsem si vybrané programy nastavil už při platbě, po zaplacení tam zas byla ta původní nabídka. Nu přenastavil jsem to a nic. Přeskenoval programy a nic. Nakonec to dnes ráno (nebo včera v noci) po třech refreshich naskočilo. |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
|
|
@TondachMně přišlo nedávno to samé. Přikládám to ale tomu, že Slovák, který má na mě registrovánou nějakou tu kartu, si provedl sám operaci karta výměna R^ |
Ľudmila
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 293 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|