![]() |
|
Servisné menuČaute.Neviete ako sa dá pomocou dialkového dostať do servisného menu na tv Lg Pk950. |
johan10
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 315 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: Servisné menu:bigeyes: ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
to je dneska denasi to bude tím vedrem !ale není dioda jako dioda (vysílací x přijímací) (a na rozdíl od odporu je důležitá polarita !) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Servisné menuNie je dióda ako dióda. Musí to byť LED dióda a ako to už bolo napísané, dôležitá je polarita. Možno ju treba prehodiť a bude svietiť :)) |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 931 |
![]() |
|
RE: Servisné menuTak sa mi to dnes podarilo ale aj tak sklamanie , prepol som vsetko podla navodu na Divx som nastavil HD a na Jpeg 1no v menu mi nabehlo iba prehravanie hudby a fotiek prehravanie filmov nikde neviete kde je problem ? |
fuckerman
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
RE: Servisné menusoft z trabíka neudělá BMW! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
ladinekTen mail stále nemám,ak môžeš pošli ho znova.Dík. |
johan10
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
RE: Servisné menuV servisním menu u Panasoniku se neladí DOMÁCNOST - HOTELOVÝ MOD , ale normálně v MENU . Co je v servisním menu důležité a často se to vyhledává je určování pořadí připojení HDMI , jinak řečeno který přístroj je zapojen na HDMI a chci ho upřednostnit po zapnutí přístroje . Tak v servisním menu si to zadám pořadí ., |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Servisné menua zapoměl jsem napsat , že plno lidí do servisního menu kouká hned jak TV koupí kolik má naběháno z prodejny , nebo si sám zjištuje kolik už má naběháno hodin atd. Tam se zjistí věcí . |
standa111
![]() |
|
standa111pokus se vysvětlit kolik má naběháno z prodejny když mi jí/panasonic/ přinesou v origo balení-to znamená že je zapečetěná ?To si je otevřou a pak origo zapečetí?A to co si napsalo tom ser.menu-to je nějak chaotické a pro někoho divné.žádná domácnost žádný hot.mod, žádné menu.U pan nastavení priority HDMI lze udělat jedině přes ser.menu ale!! musíš vědět jak do něj to ty nepíšeš.P.S. A jediný důvod zjištovat kolik má naběháno či jiné věci?Na co tu tv mám? Na to abych se na ní dívalči zjištoval kolik mi "žere" či jiné věci?U starého pan/5let/ jsem se do ser.menu podíval dvakráte/nastavení HDMI/ a teďko u pan jenom jednou-opět nastaveníHDMI/Tak nevím co tam zjišťovat ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
petr33však kolik má naběháno je vedlejší, ale kolik žere je celkem důležitý. Když člověk mávne rukou na každej ptákovině a pak se to všechno za rok sečte, tak se zjistí že už to není jen pár korun. Ono je ve spotřebě sakra rozdíl, jestli to žere v průměru 200w, nebo jen 50w a přitom to odvede stejnou službu. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Servisné menuTočno R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
SaxonJo, jo. Máš pravdu. Popletl jsem to. Je to přímo menu pro hotelový mód. No, stane se. Servisní menu je samozřejmě něco jiného.Nicméně není pravda, co píše grantec, že se hotelový mód dá zapnout z uživatelského menu, tedy z menu vyvolaného stiskem klávesy "Menu" na DO. Já to tam teda nikde nevidím. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Servisné menuAhoj,máš 2 možnosti univerzální DO Harmony 600:http://www.lg-forum.com/lg-led-fernseher/5552-hotel-mode-beim-32lm669s-aktivieren.html nebo z lidlu DO silvercrest:http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/23691-LG-ld550?p=311518&viewfull=1#post311518 |
pukac
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
eemiljá osobně si kupuji tv na to abych se na ní díval a neřeším spotřebu/plazma má cca 128%/.průměr 200w má která?leda nějaká předpotopní LG.A prosím která tv má spotřebu 50w a odvede stejnou službu?U sportu u toho silně pochybuji!! ;) a je věcí každého co si jak dělá ale řešit spotřebu??Tak proč jí kupoval když mu to vadí?Myslím si že rozdíl několika kw nikoho nepoložilo a nepoloží akorát remcá.A co potom že mu svítí někde nonstop světlo či tamto a tohleto to už ten dotyčný nechce vidět jenom"velkou" spotřebu tv. ;) To jsme odeběhli od témy R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
petr33tak těch 200w měla moje, je to 20 měsíců starej Panasonic TX-P42GT20 a při světlejších scénách není problém se dostat i na 290w a to mám kontrast nastavenej jen na 50 z 60. V sobotu jsem se rozhodl koupit LEDkovou LG 42LM670S a po drobným poštelování ku obrazu svému nemám k obrazu žádných výhrad a ta spotřeba je jen těch 50w a to se dá dostat i níž. Jediná "nevýhoda" je v tom, že tolik netopí a v pokoji mám chladněji. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
EemilPočkej až vám vezmou kvůli prastenemu otacku statut Unesco, tak vám bude zima hned a plazma bude dobra... :))On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonNevezmou, než něco vymyslí, tak se z otáčka taky stane památka :))) No a ta plazma mi stejně možná zbyde na ocet, protože ji skoro nikdo nechce, maximálně zdarma a to zase nechci já. Takže to možná dopadne tak, že přes zimu pojedu na plazmu a mimo topnou sezónu na to LCD :lookaround: :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Servisné menuVečer se podívám co to je za plazmu a třeba se domluvíme. Ja mám rad doma teplo... :)))On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Servisné menupetr33Když ti ji přiveze třeba PPL atd na objednávku z internetu a v krabici originál máš už záručák , návod , atd tak nemůže být zapečetěná . Pak ji mohou vzít třeba z prodejny kde běží X dní .Nebo bereš si posledný kus z regálu a víš že jde pěkně a chceš ji ale nevíš kolik má naběháno atd. Takových možností je hodně . Jinak ti dám návod jak to funguje u mne bez záruky na jiném stroji . Automatické přepnutí na HDMI atd. : - na televizi přdržet zmačknuté tlačítko -/V a na DO 3x zmáčknout tlačítko AV - první položka Hotelový mod změnit na ON ale jde i z menu - řádek pod ním vybrat příslušný vstupy, který bude zapnut při zapnutí TV( HDMI 1 , HDMI 2 , atd. Skart std. ) |
standa111
![]() |
|
standa111návod mi dávat nemusíš-já ho znám, protože jsem to už psal.Nevím jak je to u vás? ale ať PPL či kdokoliv jiný mi dá dodák ten není v krabici a všechny papíry jsou v zabalené krabici /neotevřené/ a polepené páskou panasonicu.Mám určité internetové prodejce a ti si to zatím nedovolily.To by podejce udělal jednou dvakrát-že by poslal jetou a veř tomu že by se to rozkřiklo a měl by po ptákách.P.S.Minulý týden jsem si objednal přes internet od jedné firmy ze Zlína kolo Author přišlo v po a víš jak? V origo krabici AUTHOR přelepená páskou Author.Návod v krabici a záručák je dodák.Oukej?P.S -V poslední době se internetové ceny začínají vyrovnávat kam. obchodům, tak zboží kupuji třeba v DATARTU a tam si nic takovýho nedovolí nebo si to nechám dovíst na "výdejní" místo a tam vidím jestli je to origo či ne. ;) O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |