![]() |
|
Karta ČT starázdravim, chci se zeptat na mozna hloupy dotaz, ale dosud jsem nezaznamenal od oficialnich zdroju na tuto otazku odpoved. nevite prosim nekdo z vas, jak to bude se staryma CT kartama Crypto? mam kvuli spatnemu pokryti i DVB-T 2x kartu CT Crypto (ty stare - kde jsou jen CT1, CT2, CT4) a netusim, jestli se i na nich ma platit servisni poplatek. nebo jestli je budou menit za ty nove CT karty ??? t zoho dnesniho clanku jsem to pochopil tak, ze se to tyka jen Skylink karet, ktere chteji prejit na CT kartu, ale to neresi muj dotaz. prosim pokud nekdo zna odpoved, dejte mi vedet. dekuji. |
foxikcz
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
počkejjestli ti ji bloknou,pokud ne,nic neřeš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
čekámvyborna rada. presne tomu jsem se chtel vyhnout. :-) |
foxikcz
![]() |
|
RE: Karta ČT staráJestli chceš mít jistotu a neřešit to až ti to klekne (pokud to klekne), tak si tady https://tvp.ceskatelevize.cz/poplatky/doc/dk_fo.pdf stáhni formulář a pošli jim to tam. Tím nic nepokazíš, i když to třeba bude zbytečné.Další možností je zavolat do Čt a položit otázku tam, když ti tu nikdo přesněji neodpoví. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
re: človekdiky za radu, asi mas pravdu. netusil jsem, ze muj dotaz bude tak ojedinely. prijde mi to, ze ty CT karty snad nikdo nepouziva, kdyz se na to jeste nikdo nezeptal :-)diky moc |
foxikcz
![]() |
|
RE: Karta ČT starámam taky 2 tyhle karty, a zatim jedou. Do kdy - cert nevi... |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
re: luciferprave, jenze jak se mas dozvedet jak to bude...jedna zenska na Skylinku ti rekne, ze se poplatek musi platit i na tuto kartu... zavolam za 2 hodiny a pak ti rekne, ze za CT kartu se platit nemusi... tak si vyber :-) za tohle platit servisni poplatek? to jsou sluzby jako (nevhodné slovo) |
foxikcz
![]() |
|
RE: Karta ČT staráa skusal si ju cheknut podla cisla na stranke skylinku? tam predsa pise ci a od kedy bude treba platit? |
batman
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
RE: Karta ČT starágoogle mi nasiel toto: https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/fee/cz/FEE_NewChargeCard.do |
batman
![]() |
|
RE: Karta ČT staráa napis prosim co ti napisalo, mozno to bude zaujimat viacerych |
batman
![]() |
|
![]() |