Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

české a slovenské programy v Rakúsku

Bývam v malej dedinke asi 25 kilometrov od Salzburgu.Je to v bytovke a nie je tam možné dať si satelit. Aké sú možnosti pozerať cz a sk tv? Mám len internet a cez ten sa mi nepodarilo nájsť skoro nič. Registroval som sa na markízáckej stranke na voyo.Tam je zase regionálne obmedzenie, takže všetko sa nedá pozerať(neviem, či sa to dá nejako obísť}. V tomto momente sa mi jedná hlavne o kanál DAJTO kvôli futbalu. Vie mi niekto poradiť aké sú možnosti? Nejedná sa mi len o pozeranie zadarmo, nemám problém si to aj zaplatiť.Ďakujem

figgi
Registrace: 3/2011
Odpověď v diskusním vlákně

tohle dělá

bez problému kuba!

tonek
Registrace: 1/2009

RE: české a slovenské programy v Rakúsku

pokud máš balkón tak bys možná utajil 60ku naležato!?

tonek
Registrace: 1/2009

Bohužiaľ balkón nemám.

figgi

tak na parapet

přísavkou camping 33cm R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Tomu nerozumiem.

figgi

čomu?

R^ :laughing: R^

pierrepetr

cc...to je složité,já ve Vídni mám Skylink a jsem v poho i DVB-T keine problem :))) ale ty..no jedině si vyřešit ten satelit,je to nejsnažší a asi i jedinná cesta,nějaká 60cm bude bohatě stačit

tukan013

V montáži satelitov sa až tak nevyznám, takže neviem či si robíš srandu.

figgi

já vždycky

http://www.eltasat.cz/satelitni-a-dvb-t-technika/parabola-35-al-v-kufru-vc-lnb-diavolo-10m-koax
skylink OK gdaňsk,primorsko,saltzburg
R^ :laughing: R^

pierrepetr

zatím jedině tohle http://www.zapni.tv/ a pak s universal.at já tam objednávám taky jsem z Rakouska a kup si tu malou placatou anténu na okno je to na satelit pro lidi lterý často cestujou a nebo si nemůžou dovolit dělat nikde síry a nemaj balkon atd tohle myslim ..... http://www.universal.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/UniversalAt-Shop-Site/de_AT/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=1000000000000000000000000000JEY7lt3I;sid=_GdiuQWDJUxiuVXwX5Zztm6JO0QkuZuS_yr8qAbOYnZh9Mhls34=?ProductRef=31639782-0%40UniversalAt-Shop&SearchBack=-1&SearchDetail=true&ShopID=2&pars=%26query%3Dsat%26inputQueryTerm%3Dsat%26searchandbrowse%3D0%26searchColor%3D%26targetGroup%3D%26commodityGroup%3D%26category%3DStorefront%26manufacturer%3D%26page%3D0%26minPrice%3D%26maxPrice%3D%26sortType%3D1%26sortAttribute%3D&searchTerm=sat&promoArticleNo=316397

a jestly nemáš CZ kartu tak jedině zajet do čech ani jedna firma ti kartu nedoručí do rakouska

sgr97
Registrace: 9/2012

U Salzburgu jsem kdysi chytal české DVB-T z Klete. Chodil především MUX3 na K22, ostatní Muxy mají problém v tom, ze oba kanály /K39,K49/ jsou obsazeny i na vysilaci na hore Untersberg. Jinak bych řešil si nějakou anténu od Selfsat na zeď, či okenní rám se speciálním dětském na kondenzační otvory v rámu.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

To ti ani pronajimatel nepovolí si parabolu dát na společnou anténní tyč a koax z ní si přifařit k STA rozvodu. Počítám, že je to asi čerstvě zateplené nové okna proto ti nepovolí vrtat nic, ale tohle by bylo bez vrtání a dá se to pak kdykoliv sundat.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

@figgi

Ak tam mas internet, tak to uplne s prehladom vyries IPTV boxom. Mas to bez vselijakych parabol a anten a za relativne normalny vstupny poplatok mas tie programy, ktore potrebujes. R^ R^

dodiak
Registrace: 7/2011

@dodiak

krásny a parádny nápad. Možno by si mohol poradiť aký IPTV box (providera, kde sa dá IPTV box len tak kúpiť a podobne).

Dagy2
Registrace: 11/2010

@dagy

Veru da sa len tak zakupit a ja osobne ho testujem uz asi mesiac a na moje pocudovanie som dost prekvapeny. Nechcem tu robit reklamu,ale snad ujo google postaci ;)

dodiak
Registrace: 7/2011

Copak tonečku, opět provokace?

Nemíním se s hlu.pákem hádat. Doufám, že to admin vidí, kde jsou začátky hádek.

figgi, ta 33 camping je dobré provizorní řešení. Dokonce, pokud máš okna na jih jde ji provozovat i na skle zevnitř bytu. Stačí pouze upravit držák. Mám to odzkoušené a je to za sklem funkční.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Ak môžeš napíš mail na rob3@post.sk o aký box ide.

figgi

@dodiak

ale mohol by si. Pokiaľ to nie je čierny príjem tak je to tu snáď dovolené.
S klasickou IPTV som sa stretol len u "zastaviť-pretočiť" a myslím že tú v rakúsku pri ich prístupe k biznisu nenainštaluje.
Ak máš lepší tip, sem s ním

Dagy2
Registrace: 11/2010

https://www.parabola.cz/forum/topic-71446/

tras
Registrace: 2/2011

navrhujem toto...

http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/antik-chce-byt-vsade-kde-je-rychly-internet.html

vlatom
Registrace: 7/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra