![]() |
|
české a slovenské programy v RakúskuBývam v malej dedinke asi 25 kilometrov od Salzburgu.Je to v bytovke a nie je tam možné dať si satelit. Aké sú možnosti pozerať cz a sk tv? Mám len internet a cez ten sa mi nepodarilo nájsť skoro nič. Registroval som sa na markízáckej stranke na voyo.Tam je zase regionálne obmedzenie, takže všetko sa nedá pozerať(neviem, či sa to dá nejako obísť}. V tomto momente sa mi jedná hlavne o kanál DAJTO kvôli futbalu. Vie mi niekto poradiť aké sú možnosti? Nejedná sa mi len o pozeranie zadarmo, nemám problém si to aj zaplatiť.Ďakujem |
figgi
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
tohle dělábez problému kuba! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: české a slovenské programy v Rakúskupokud máš balkón tak bys možná utajil 60ku naležato!? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: české a slovenské programy v RakúskuBohužiaľ balkón nemám. |
figgi
![]() |
|
tak na parapetpřísavkou camping 33cm R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: české a slovenské programy v RakúskuTomu nerozumiem. |
figgi
![]() |
|
čomu?R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: české a slovenské programy v Rakúskucc...to je složité,já ve Vídni mám Skylink a jsem v poho i DVB-T keine problem :))) ale ty..no jedině si vyřešit ten satelit,je to nejsnažší a asi i jedinná cesta,nějaká 60cm bude bohatě stačit |
tukan013
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: české a slovenské programy v RakúskuV montáži satelitov sa až tak nevyznám, takže neviem či si robíš srandu. |
figgi
![]() |
|
já vždyckyhttp://www.eltasat.cz/satelitni-a-dvb-t-technika/parabola-35-al-v-kufru-vc-lnb-diavolo-10m-koaxskylink OK gdaňsk,primorsko,saltzburg R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: české a slovenské programy v Rakúskuzatím jedině tohle http://www.zapni.tv/ a pak s universal.at já tam objednávám taky jsem z Rakouska a kup si tu malou placatou anténu na okno je to na satelit pro lidi lterý často cestujou a nebo si nemůžou dovolit dělat nikde síry a nemaj balkon atd tohle myslim ..... http://www.universal.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/UniversalAt-Shop-Site/de_AT/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=1000000000000000000000000000JEY7lt3I;sid=_GdiuQWDJUxiuVXwX5Zztm6JO0QkuZuS_yr8qAbOYnZh9Mhls34=?ProductRef=31639782-0%40UniversalAt-Shop&SearchBack=-1&SearchDetail=true&ShopID=2&pars=%26query%3Dsat%26inputQueryTerm%3Dsat%26searchandbrowse%3D0%26searchColor%3D%26targetGroup%3D%26commodityGroup%3D%26category%3DStorefront%26manufacturer%3D%26page%3D0%26minPrice%3D%26maxPrice%3D%26sortType%3D1%26sortAttribute%3D&searchTerm=sat&promoArticleNo=316397a jestly nemáš CZ kartu tak jedině zajet do čech ani jedna firma ti kartu nedoručí do rakouska |
sgr97
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: české a slovenské programy v RakúskuU Salzburgu jsem kdysi chytal české DVB-T z Klete. Chodil především MUX3 na K22, ostatní Muxy mají problém v tom, ze oba kanály /K39,K49/ jsou obsazeny i na vysilaci na hore Untersberg. Jinak bych řešil si nějakou anténu od Selfsat na zeď, či okenní rám se speciálním dětském na kondenzační otvory v rámu.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: české a slovenské programy v RakúskuTo ti ani pronajimatel nepovolí si parabolu dát na společnou anténní tyč a koax z ní si přifařit k STA rozvodu. Počítám, že je to asi čerstvě zateplené nové okna proto ti nepovolí vrtat nic, ale tohle by bylo bez vrtání a dá se to pak kdykoliv sundat.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
@figgiAk tam mas internet, tak to uplne s prehladom vyries IPTV boxom. Mas to bez vselijakych parabol a anten a za relativne normalny vstupny poplatok mas tie programy, ktore potrebujes. R^ R^ |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
@dodiakkrásny a parádny nápad. Možno by si mohol poradiť aký IPTV box (providera, kde sa dá IPTV box len tak kúpiť a podobne). |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@dagyVeru da sa len tak zakupit a ja osobne ho testujem uz asi mesiac a na moje pocudovanie som dost prekvapeny. Nechcem tu robit reklamu,ale snad ujo google postaci ;) |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
Copak tonečku, opět provokace?Nemíním se s hlu.pákem hádat. Doufám, že to admin vidí, kde jsou začátky hádek.figgi, ta 33 camping je dobré provizorní řešení. Dokonce, pokud máš okna na jih jde ji provozovat i na skle zevnitř bytu. Stačí pouze upravit držák. Mám to odzkoušené a je to za sklem funkční. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: české a slovenské programy v RakúskuAk môžeš napíš mail na rob3@post.sk o aký box ide. |
figgi
![]() |
|
@dodiakale mohol by si. Pokiaľ to nie je čierny príjem tak je to tu snáď dovolené.S klasickou IPTV som sa stretol len u "zastaviť-pretočiť" a myslím že tú v rakúsku pri ich prístupe k biznisu nenainštaluje. Ak máš lepší tip, sem s ním |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: české a slovenské programy v Rakúskuhttps://www.parabola.cz/forum/topic-71446/ |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
navrhujem toto...http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/antik-chce-byt-vsade-kde-je-rychly-internet.html |
vlatom
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
![]() |