Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

funkce Time shift u Dreambox 8000

Dobrý večer postupně z hrůzou zjištuji že dodávaný manuál k 8000 ce Dreamboxu je ůplně na ho.. a jsou v něm popsány jen základní funkce které zná každý a jsou téměř stejné u každého receiveru.
Trápí mě dost funkce time sfift a uvítal bych radu. Byl jsem zvyklí u mého Topfieldu 2411, že jsem si nastavil v menu nastavení funkci time shift tak, že pokaždé od začátku sledování přepnutého programu mě harddisk sledoval vysílání a když se mi film líbil, prostě jsem se pomocí funkce time shift vrátil AŽ NA MÍSTO KDY BYL PROGRAM SPUŠTĚN PRO SLEDOVÁNÍ a začal jsem si program nahrávat.(Prostě klasické použití time shift.)
Zkoušel jsem tuto funkci vyhledat v menu a i v manuálu ale nic takového jsem nikde nenašel ani o tom není nikde zmínka. Je zde pouze zmínká a mám odzkoušené pouze vrácení se time šhiftem pouze do doby, kdy bylo u programu započato nahrávání ( nebo pouze několik minut zpět) což je úplně na HO... a toto funkce je nedostatečná!!! a úplně zbytečná.
Můžete mi prosím Vás někdo poradit kde v menu se dá tato funkce nastavit? Mám Gemini 3.filmware.
Doufám že tato funkce je u Dreamboxu 8000 nastavitelná ( je to základ) určitě je to pouze má neznalost!!! kór když to má být takový všeuměl ( Zlatý Topfield 2411 jednoduchost, přehlednost, obsáhlý a přehledný manuál) jinak by to pro mne byl pouze další kus nepotřebného hardware (šrotu).
Na druhou stranu jsem až překvapen, jak jsou některé méně potřebné funkce tak říkajíc " rozpitvány" až do sebemenších nepotřebných detailů. Je to sice pěkné, ale základ je základ a ten by měl být vždy rozšířen a dodržen co možná nejvíce!!
Díky za rady kde mohu funkci time šift v menu rozšířit a nastavit na výše uvedené (u Geminy 3). Děkuji!!

Jacobek
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: funkce Time shift u Dreambox 8000

nainstaluj plagin permanent timeshift

chocholos
Registrace: 11/2007

Permanent time shift

Obracím se na radu p Chocholose nainstalovat plugin Permanent time shift pro správnou funkci time shiftu ( možnost navrácení se ke sledování - nahrávání- programu od spuštění daného programu) na mém dreamu 8000. Prosím o ověřený odkaz.
Mohl by jste mi prosím Vás zaslat oficiální, ověřený link na tento plugin tak abych si tam nezanesl nějaký bordel z nějaké kopie a nespadl mi systém ( na netu je jich hodně "odkazů" ale který je ten ověřený) děkuji moc Standa

Jacobek
Registrace: 2/2010

RE: funkce Time shift u Dreambox 8000

Pouzij odkaz pro instalaci sw na DO. Pravdepodobne Menu / Plaginy / cervene nebo zlute, to podle pouziteho image...
Pro iCVS image take zde http://www.dreamboxupdate.com/

chocholos
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra