![]() |
|
sat. tuner plazma Panasonic TX-P50GW30 -zkusenostimate nekdo zkusenosti jak funguje sat. tuner u plazmy Panasonic TX-P50GW30, kterou prodavaji jen v Datartu? Je pouzitelny? Ted mam externi sat. prijmac Technisat TechniStar SIR.A vubec jak hodnotite tuto plazmu nebo obdobnou Panasonic TX-P50G30E bez sat.tuneru, ktera je uz ale tezko k dostani? Obe jsou tusim model roku 2011. |
Lubos237
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: sat. tuner plazma Panasonic TX-P50GW30 -zk...Pokial mam spravne informacie, tak GW30 je vlastne G30 vyrobeny pre datart (nema sat tuner) pripadne obmena GT30 - ale to iba v pripade, ze ma podporu 3D a som si nie isty.Su to modely minuleho roku, ak je naozaj dobra cena preco nie. Ja som tak kupil 42VT30 za polovicu. To je ale vlakova lod. Parametre vsak poskocili o rok dalej, ale ci aj viditelna kvalita obrazu na G/GT50? Nemal som moznost pirameh porovnania. A napriklad 42 palcovy sa v modelovom rade VT uz nerobi, najmensi je teraz 50" |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
Panasonic TX-P50GW30Ja tuto telku ma z datartu. Super obraz, ale satelitni tuner nepouzivam, dali mi ji jako nahradu za objednanou Panasonic TX-P50G30E, protoze uz mi ji vyprodali. Dali mi ji za stejnou cenu jako tu Panasonic TX-P50GW30, resp. jsem si tu cenu vyřval. Mam amiko alien 8900 a ten je o level jinde nez satelitni tuner na plasme. Ale skrz obraz doporucuju. Premier League HD - to je proste nadhernej obraz na tom. Ovladani uplne jednoduchy ta telka ma. Satelitni tuner ale neumi ovladat motor, pouze 4 družice tam jdou nastavit. Radsi bych doporucil satelitni tuner mit zvlast, nejlepe nejaky linux :) ale pokud mas treba jenom czech link tak neni co řešit, slot na kartu ta telka ma. |
jurasek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
P50GW30není TV vyrobena pro Datart, ale TV pro Německé a EU trhy.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
RE: sat. tuner plazma Panasonic TX-P50GW30 -zk...chytam stejne jen 4 druzice 19,2 + 23,5 + 2x28,2 a mam Skylink a motor nepouzivam (mam 2 paraboly), takze dle "jurasek" by to melo stacit.Koukal jsem na tu plazmu Panasonic TX-P50GW30 v Datartu a oproti plazme PANASONIC TX-P50ST50E ma dost zasedly obraz. Ten druhy model je pry novejsi a ma jakousi vylepsovani bile, ci co. |
Lubos237
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
![]() |