Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

sat. tuner plazma Panasonic TX-P50GW30 -zkusenosti

mate nekdo zkusenosti jak funguje sat. tuner u plazmy Panasonic TX-P50GW30, kterou prodavaji jen v Datartu? Je pouzitelny? Ted mam externi sat. prijmac Technisat TechniStar SIR.

A vubec jak hodnotite tuto plazmu nebo obdobnou Panasonic TX-P50G30E bez sat.tuneru, ktera je uz ale tezko k dostani? Obe jsou tusim model roku 2011.

Lubos237
Registrace: 12/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: sat. tuner plazma Panasonic TX-P50GW30 -zk...

Pokial mam spravne informacie, tak GW30 je vlastne G30 vyrobeny pre datart (nema sat tuner) pripadne obmena GT30 - ale to iba v pripade, ze ma podporu 3D a som si nie isty.

Su to modely minuleho roku, ak je naozaj dobra cena preco nie. Ja som tak kupil 42VT30 za polovicu. To je ale vlakova lod. Parametre vsak poskocili o rok dalej, ale ci aj viditelna kvalita obrazu na G/GT50? Nemal som moznost pirameh porovnania. A napriklad 42 palcovy sa v modelovom rade VT uz nerobi, najmensi je teraz 50"

losparabo
Registrace: 2/2007

Panasonic TX-P50GW30

Ja tuto telku ma z datartu. Super obraz, ale satelitni tuner nepouzivam, dali mi ji jako nahradu za objednanou Panasonic TX-P50G30E, protoze uz mi ji vyprodali. Dali mi ji za stejnou cenu jako tu Panasonic TX-P50GW30, resp. jsem si tu cenu vyřval. Mam amiko alien 8900 a ten je o level jinde nez satelitni tuner na plasme. Ale skrz obraz doporucuju. Premier League HD - to je proste nadhernej obraz na tom. Ovladani uplne jednoduchy ta telka ma. Satelitni tuner ale neumi ovladat motor, pouze 4 družice tam jdou nastavit. Radsi bych doporucil satelitni tuner mit zvlast, nejlepe nejaky linux :) ale pokud mas treba jenom czech link tak neni co řešit, slot na kartu ta telka ma.

jurasek
Registrace: 1/2006

P50GW30

není TV vyrobena pro Datart, ale TV pro Německé a EU trhy.

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006

RE: sat. tuner plazma Panasonic TX-P50GW30 -zk...

chytam stejne jen 4 druzice 19,2 + 23,5 + 2x28,2 a mam Skylink a motor nepouzivam (mam 2 paraboly), takze dle "jurasek" by to melo stacit.
Koukal jsem na tu plazmu Panasonic TX-P50GW30 v Datartu a oproti plazme PANASONIC TX-P50ST50E ma dost zasedly obraz. Ten druhy model je pry novejsi a ma jakousi vylepsovani bile, ci co.

Lubos237
Registrace: 12/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra