Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Dekodovací modul

Ahoj pánové,prosím o informaci.Koupil jsem si modulCAM Irdeto TechniCrypt CI+ (Skylink Ready)a nějak jsem opomněl si zjistit jestli mě v mém stařičském HomecastS8000 bude fungovat?
Nemáte někdo zkušenost - děkuji :8)

Tonnny
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dekodovací modul

Tento Deutsche pruhovany modul,musi podle zastupce slapat vsude a ve vsem,tudiz zprostredkovane sdeluji,ze to bude super.Prozatim ho mam v peknem,prevazne zlutem papirovem pouzdru...a nevybalen:).

hdpe
Registrace: 11/2007

Dík,já ho vybalil a nic,neměl jsem čas to študovat,musí se asi nějak rozchodit a já v mým Homecastu nemám podmíněný přístup,tak si to aspoň někde přečtu :((

Tonnny

Smaryja,to musi chodit,jakou mas kartici?Jinak okamzite volat technikum Technisatu,aby pristali na letisti,nejblize k Tvemu bydlisti a taxikem Ti to prijeli rozchodit.

hdpe

Díky,díky nespěchej :8) teď sem něco načet asi se to u starších přijímačů poprvé musí strčit bez kartičky(já to zkouším s kartou ICE-výměna)a počkat až to dá hlášku,že je to provozuschopný,asi sem spěchal,no ale když něco zjistíš budu vděčný.Když tak dám mail,ještě jednou dík Tonda

Tonnny

Zdar,momentalne mam bohuzel zprovozneny pouze 1 prijimac s CA = stary TECHNISAT MF-4 CC.Strcil jsem tam modul TECHNICRYPT CI+ a kupodivu menu je v cestine (asi Technisat) :).
Pise napr. "STAV IRDETO CA": DVB client V3.11.22 SmarDTV HW08,Built 2011-03-17 11:57.
Strcil jsem tam kartici IRDETO i ICE a vse slape jak ma.Novy soft pro tento modul pry neni k dispozici (hlasi mi OTA).
Takze,jakou kartu vlastne mas?Zobrazi se modul v menu podmineneho pristupu prijimace?

hdpe

Mám kartičku IRDETO ICE,ale jak sem řek starej Homecast a v menu není podmíněnej přístup,je tam jen Informace/CI slot,atd.
teď u toho nesedím tak jen lovím v paměti.Když sem tam strčil kartičku a dal čt1,např. tak to psalo zakodovaný program a nic.Ani po 1min. nic.Já si myslím,že to v tomhle stroji nepůjde :((

Tonnny

Tonnny, najdi si na Omko.cz navod na tento modul a skus to podla toho, je tam aj o starsich prijimacoch, daju sa tam aj vypnut hlasky. Mohlo by to ist aj v tvojom.

HornetF18
Registrace: 10/2011

zdar,jeste si zajisti to,aby jsi si byl na 101,75% jisty,ze Ti ICE slape a ma potrebne zapisy.Pak uz to muze byt jenom a pouze v modulu.Jinak je ta dupacka pouze na 50% - ty jo,ona ne:)

hdpe

Dekódovací modul

Chcem sa spýtať na CI modul Diablo cam 2 light, na aké kódovacie systémy je určený, je to univerzál? Dali by sa v ňom použiť poľské karty Canal+?

Alibaba21
Registrace: 1/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra