![]() |
|
Vu+ Duo streamNa pc si pouštím stream tak , že vlezu do webového nastavení přijímače a kliknutím na ikonu u některého programu se mi spustí VLC. Na android telefonu používám aplikaci DreamDroid a přehrávač VPlayer. Vše běhá v pohodě tak sem si chtěl stream pouštět i mimo vlastní síť. Můj poskytovatel mi namapoval veřejnou IP na můj router a já si pak směruju port na IP přijímače , ale problém je v tom , že ve veřejné síti se obraz seká.Jak je možný , že ve vnitřní síti to jde bez problémů ? je možné nějak snížit datový tok jednotlivých programů , nebo budu muset požádat o navýšení uploadu ? |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo streamA aky mas teraz na HD asi malo....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo streamO stream HD se ani nesnažím :)) Můj ISP to má nastavený , že je jiná rychlost při downloadu/uploadu velkých nebo malých souborů. Předpokládám , že měřiče rychlosti na netu pracujou s malýma souborama a ty mi ukazujou rychlost down 9mb/s a up 3mb/s . Na rychlost uploadu velkých souborů se musím zeptat poskytovatele |
Beavis
![]() |
|
RE: Vu+ Duo streamPokecaj so svojim ISP a zistis ci sa to oplati platit.........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Beavisahoj ako to nastawit aby som mohol moj box_IP boxu,sledowat aj inde ako na mojej ip?dikAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo streamJá mám veřejnou IP 82.xxx.xxx.x tu zadávám do prohlížeče , když se chci připojit domů a v routru mám přesměrovaný porty 80 a 8001 na IP satelitního přijímače |
Beavis
![]() |
|
RE: Vu+ Duo streamTak na velký soubory mám upload 1,5mb/s což je málo. Našel sem pár návodů na nastavení VLC ale to neřeší problém sledování streamu v androidu. |
Beavis
![]() |
|
![]() |