![]() |
|
co s reklamací Technisat Sirmám nasledují problém,poslal jsem přijímač na reklamaci.Důvod nešel zapnout.Odpověď od opravny neznámá kapalina v přijímač.Přijímač je v zavřený v stolků,není možné ho nějak polít.Co dělal? |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 455 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirSamozřejmě reklamace zamítnuta. |
pavelmo
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirTypické od českého vychcaného obchodníčka. Dost často tyhle finty zkouší prodejci mobilů. Zřejmě ti nezbyde nic jiného, než pohrozit soudním znalcem a soudním pojednáváním. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirNapis sudruhom do DDR ako ich zastupuje firma v CR,bude to vybavene.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat Sirpohrozit soudním znalcem a soudním pojednáváním je sice dobrá finta, ale téměř nikdy nepomáhá. Soudní znalec a soudní "pojednání" stojí tolik, že bys mohl koupit satelitní přijímače pro celou vesnici.U t-mobilu jsem osobně zažil totéž, reklamace neuznána pro tekutinu v mobilu, samozřejmě vše mají nafocené a klidně ti dají internetový odkaz, kde si můžeš svůj mobil rozebraný prohlédnout. A měli pravdu, přestože jsem si ničeho nebyl vědom. A tady to bude pravděpodobně stejné, jistě ti u soudu důkazy předloží. Takže hurá do sporu. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat Sirbretah - to by asi bylo nejůčinější, oni němci jsou na svojí pověst dost akurátní.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirProtože vědí, co to je za sr á č, ne Technisat, ale Dizipa - umatlaná Korea, tak to nechtěj servisovat. Jak s tím Omko vyjelo na trh, tak jsme Vás varovali - NEKUPOVAT ! ! R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirSuhlas,len mobil je riziko uz pri prechode z chladneho do tepleho a opacne,proste vlhkost pracuje.Samozrejme nevieme ako to je v skrinke kde bol box.Nikoho sa nezastavam,len celkom to iste to nie je podla mna.Nuz Radime rad.......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirNo to je divný ,žádný fotky rozebratelný přijímače neukázaly.Já jenom doufám že to nikdo z opravny nepolil. |
pavelmo
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirV tý skřínce je ještě DVD přehrávač ten funguje bez závady. |
pavelmo
![]() |
|
@CESPodle čeho soudíš, že píše o TechniSat Technibox Sir (tedy bratříčka DiZiPiA) a ne o TechniSat TechniStar Sir?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat Sirje to Technisat Technibox SIR ,je to rodičů ne můj.A ty určitě ničím nepolili.Přijímač je 1,5 roku starý. |
pavelmo
![]() |
|
joscerKolego, když napsal Technisat Sir. Tak jsem. :ogre: :bigeyes: R^ :))) |
CES
![]() |
|
@CESTak když už to upřesnil, tak už je to jasné všem, že kolego.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerJak choděj Tobě doma Technisaty ? A kolik jsi jich s SW reinstaloval na ICE kartu, jak a dařilo se ? Já se zaškoluju na tom Dreamu, jen info : obraz v HD je OK a v SD na obraz z Technisata nemá. R^ |
CES
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat Sirskusil jsi to u "oficiálního" dovozce omko?Pokud jsi to neměl u něj.Je to ofiko dovozce tak by se k tomu mohl vyjádřit, jde o jeho dovážené výrobky.Ale na druhou stranu-nic ve zlém kdysi dávno jsem opravoval video-majitel taky říkal že že s tím nic nedělal a že nehraje a víš co jsem z něj vyndal?Nudle s polívky. Oni někteří jsou vychcaní a skoušejí to, to ale ;) neznamená v žádném případě tvůj problém.a nestydí se přinést "vybrakovaný" přístroj a dělají z opravářů blbce.znova píši že to nemusí být tvůj případ.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
@CESMě TechniSaty šlapou dobře. V obýváku HD8-SX, v ložnici TechniStar S1, matka v pokoji MF4-S CC, stejný je pak v pokoji pro hosty (mají však rozdílné HW) a u jedněch známých. Pak u švagrova otce Digit Sim S2.Přeinstalace MF4-S CC pře kabel z PC, Sim S2 přes OTA. Vše šlape jak má. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
petr33oni to mají z Datartu ,tak nevím kam to posílali na opravu.O všechny věci co mají se starý dobře. Tak pokut to nepolil ten technik,tak nevím co stím kdo dělal.Ono je to zajímavý píše neznámá tekutina co to má znamenat? |
pavelmo
![]() |
|
pavelmojá taky nepíši že je to zrovna tvůj případ.Tak to vem i s vyjádřením "technika" a pošli to omku nebo se rovnou spoj s omkem vlevo dole je"potřebuji poradit"a uvidíš. ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
tady sem našel kontaktTechnické dotazy Telefon: 774 723 364, 544 528 220, 774 523 300, 544 528 227-8E-mail: podpora@omko.cz Tady bych jim napsal-mám ten a ten problém,stalo si mi to a to a uvidíš. .u mě se nestalo že by neodpověděli. Pozáruční servis Pozáruční opravy přijímáme pouze přístroje značek Technisat a Dreambox. Přijímače ostatních značek na pozáruční opravu NEPŘIJÍMÁME. To je na stránkách omka přeji dobré vyřízení a skus potom napsat jak jsi dopadl ;) O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirOpytaj sa ho ake zname tekutiny sa tam mozu vylievat, ked toto je neznama? :((Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirChlapi,nelijte ten metyl z oken,podivejte se ,jak to potom dopada:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
to je běžnápraxe,konec záruky,bez opravy,to si piš,že tam nalili vodu v servise,jenže jim to nedokážeš,musel bys mít foto před předáním,jenže to mít nemůžeš,musel bys porušit blombu a tím bys měl problém s neoprávněným zásahem,ale zase by reklamaci takto ze stolu nemohli shodit,pak by ti museli dokazovat,že jsi tu závadu způsobil sám záměrně,nebo z nerozumu,nakonec to vyjde nastejno,znalec a soud,1:99,soudní poplatky platíš ty,už víš co si koupíš a od koho?,tohle oplakej a zapomeň R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirVíš Jaroslave jaká, taková nezkažená..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirTaké se tam mohla vychcat kočka. To se pozná podle smradu.Už se také stalo. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
HiFiOKKočku nemají,stojek je zavřený sklem.Pouze když běží přijímač je pootevřený. |
pavelmo
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |