![]() |
|
co s reklamací Technisat Sirmám nasledují problém,poslal jsem přijímač na reklamaci.Důvod nešel zapnout.Odpověď od opravny neznámá kapalina v přijímač.Přijímač je v zavřený v stolků,není možné ho nějak polít.Co dělal? |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 455 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirŘíkali že to pošlou do SRN ,tak jsem zvědavý.Je to síla,30 dní jedna reklamace a další reklamace 60 dní . |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirA to si vem, že se to bude opakovat třikrát než jej vymění nebo vrátí peníze. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
pavelmořekl bych že datart je solidní prodejce tak by nebyl problém aby ti nebo rodičům zapůjčil náhradní přijímač.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirJá bych neřekl že Datart je solidní prodejce. |
HiFiOK
![]() |
|
HiFiOKeště se mi nestalo že by datart v Kolíně a na CČM mi nevyšel vstříct.Je to asi věc názoru a přístupu vedoucího."pavelmo" teda ať napíše kde to měl na reklamaci.Ale zase Datart nemůže za reklamaci protože toto vyjádření poslal nějaký reklamační technik bůhví odkud.A vyjádření některých"techniků" dokáže vzbudit i srandu.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirTo máš sice pravdu, ale když si kupuje v marketu satelit, tak ať se pak nediví. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirCo jsem psal pred casem ? Ze takto konci vetsina problemovych reklamaci. Cely problem je ten, ze skoncil vyrobce = skoncila dostupnost desky = zamitnuta reklamace. Prece necekas, ze ti vrati penize ? Desky nikdo z techto servisu neni schopen opravit (nerentabilni, ztrata casu) |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirV tom pripade sa servis ma vyvarovat opravovat taketo stroje,alebo ich ignorovat.Potom ich nemoze predajca uvadzat ako prislusny servis k danemu vyrobku.V opacnom pripade je to spolocny podvod.Alebo ako by si to nazval?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liguerePřesně tak. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirTak co tady řešíte, když baba leštila skříně, tak jí tam i do šuplete a na SAT něco ukáplo a ženským nikdy nevěř na 100%. Tak ať ten setvis zaplatí a HOTOVO. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat Sir:))) Tak po dlouhé době s tebou musím souhlasit!Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: co s reklamací Technisat SirMám zkušenost, že když se pátrá po nějaké příčině technického problému, nikdo se nikdy nepřizná, že něco vyvedl, a mlží a mlží.Pokud jsi přijímač neměl 24 hodin denně pod dohledem nevěř tomu, že tam někdo něco nevylil. Ženy rády utírají prach, poprvé mokřejším hadrem a následně to osuší. To co pronikne přes větrací mřížky je nebolí. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |