![]() |
|
reatorizacemám 3 reg.karty eis a jen 1 vytáhnu ze čtečky a vrátím po několika hodinách-padne ,je černo a nejde ani refreshnout na jejich stránkách,je to dnes jenom můj problém???? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 532 |
![]() |
|
RE: reatorizaceTak určitě. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: reatorizacelepsi problem je karta bez platnejch opravneni na ktery jde vsecko :))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
tobretah a-BublasJasně-mačkal jsem cwr místo irdeto.A Bublajs-Ale musí začínat 426.......a tu sem si zlikvidoval 427... padly po 20 až 45 dnech.Ještě mám 425...ale bohužel regnutou |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 532 |
![]() |
|
Mám tady jednugitálku na které jde 8 placených programů už asi 5 let zadarmo,měl jsem na ní oprávnění do 11.10,protože na ní není zaplacen PO-ser,čekal jsem,že to už bloknou,stále jede a dostala nová oprávnění někde do prosince,dokonce i na DOQ,ten pochopitelně nejede,čekám,kdy na to přijdou,že bych udělal výměnu,není kam spěchat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
pierrepetrpierrepetr,který progamy Ti jdou?,mě jdou dva |
pichert
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
pierrepetr,pichertŘeknete které to jsou a ve středu nepůjdou :-/Také jsem už viděl podobnou chybu v systému, no hezké ne?! :8) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Delta1klidně ti to napíšu,stejně ji budu měnit a já koukám stejně bez karty,tak mě to je šumákzápisy do 7.11.12-csfilm,spektrum,novasport,csdětem,leo,doq,film+,sport5,eurosport,axn,axn scifi,minimax,nevidím zápis na daring,ale taky jede,takto to jde 5 let R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrJá ti věřím, protože jsem v průběhu let u zákazníků na pár takovýchto karet natrefil, když mi říkali, že jim to, či ono hraje a nemělo by.Pak jsem se, ale bál, jim s přístrojem cokoli dělat, aby neřekli, vždyť do teď to šlo a bla-bla znáš to! Pak jsi tím pito.mcem ty, jakožto servisák, co jim to utnul. :-/ Jedno jsem se však naučil, že na kladné anomálie je lepší neukazovat, neboť to někteří zdejší nepochopí-neuvěří a ti kteří mohou ji ovlvnit, tak ti ji zruší :) Tomu se říká vlastní zkušenost a ta je jako taková nepřenositelná :8) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Delta1jistě souhlasím,je to anomálie už jsem jich několik viděl,tuto mám doma asi 3 měsíce,zákazníkovi jsem ji dal asi před pěti lety,mezitím jsem byl u něho několikrát přelaďovat,stále jim to chodilo bez placení,naposledy jim přišel dopis o placení ser-po,tak mě volali ,dal jsem jim výměnu a vyměnil jsem jim jinou kartu,abych viděl jak a kdy to klekne,nejen,že nic neodpojili,ale poslali další zápisy,maj tam asi binec,pokud ji někdo chce zrušit,musí mít číslo,jinak si cslink musí udělat prověrku všech karet a na to čekám,ale pár karet je nemusí trápit,stejně je zrušej všechny R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: reatorizacevsecko nezrusej, budou spravovat databazi CW karet pro CT a Primu a mezitim jim nejakej balast proklouzneDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
![]() |