![]() |
|
VU+duo VTI imageZdravím,dnes jsem nahrál nové image od VTI 4.2.3 a nějak se mi nepozdává obraz. V předchozí verzi VTI 2.7 se mi zdál obraz lepší. Chtěl bych se zeptat jestli má někdo odzkoušené od verze VTI 3.2 až po VTI 4.2.3 kde je obraz tak nějak nejpřijatelnější. Dík za reakce. |
nemo
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 489 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73 | |
![]() |
|
eemilco se ti nezdá na Funidle? Víš jakou to dá práci než najdu výraz, který se vejde do rozhraní E2 v češtině, Tu lokalizaci jsem si dělal pro sebe, a pak jsem to pustil na net, ať si s tím dělají co chtějí. Nakonec teď ve většině imagů je překlad ode mne, protože jaksi ten můj ne nejobsáhlejší, ikdyž někde je pod tím podepsán někdo jiný.. A to kdybys viděl jak mám upravený svůj stroj, tak bys upad smíchy. :)))Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
jerry00jo v AAF jsi podepsán ty. Jo, v pohodě, akorát to někdy působí dost komicky a někdy je to lepší nechat bez překladu. Koneckonců jde jen o zvyk. :))) Kolik to dá práce přeložit samozřejmě nevím, protože ani nemám tušení jak se to dělá. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: VU+duo VTI imageKde je Jerry v AAF ? :OTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+duo VTI imageZdravím,tak jsem tady a potřebuji poradit. Dal jsem tam to AAF. Uživatelské prostředí se mi líbí a obraz je taky dobrý. sccam jsem tam dal takže karta skylink mi funguje. Největší problém je ale s emu. To jsem měl ve VTI Satkey updater a mg cemd přepsanej takže šli i bulhaři a jiné. Taky jsem si někdy upravoval softcam přes FTP a teď ho tam nevidím. Dejte mi nějakou stránku jak na to a nebo babo raď. Dík předem. Teď jdu k volbam a pak se mrknu s čím jste mi překvapili. :O |
nemo
![]() |
|
liquereno v informacích/system information je položka překlad: jerry00 a ještě jeho mejl :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
nemobulhary nevedu, satkey updater taky neznám, takže v tom neporadím. Já používám GSU a tam mám spuštěnej oscam + mgcamd a emu využívám jen na MTV z 19,2 co jedou přes austriasat a nějaký ty přes frantíky. Víc z emu nepotřebuju. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
eemilto budete mat asi len ked mate cestinu, ja mam preklad Andy Blacburn take irecite slovenske meno... :laughing:Nemo - citas co ti piseme? Uz som ti napisal kam sa pozri ked chces experimentovat usr/keys Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
opravaAndy Blackburn to je slovenskejsie R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereno to bude asi tím, ale jerry má ten českej překlad lepší a kompletnější :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
re:eemilTak jsem se v tom nějak zamotal. Každý image to má jinak.Co je to to GSU a jak jsi tam dostal emu pro austriasat a nějaký ty frantíky. A karta skylink mi jde na scam 3.60Chci experimentovat s usr/keys ale v adresáři nic nemám. Ve VTI jsem měl softcam. Prostě mam v tom už hokej tak mě nasměruj. Dík |
nemo
![]() |
|
já jsem sesnažil se přes fóra s někým domluvit, ale jelikož dokážu sice lokalizovat z En, ale nevládnu jinak tímto jazykem, tak to bylo těžké. Oni nechtěli pochopit, že jim dávám víc, než mají oni v .po souboru. Nevysvětlil jsem jim, že v mém .po je cca o 3000 řádků více právě proto, že mám přeloženo co mi šlo . Zmiňovaný Andy Blackburn je asi vývojář napříč image týmy, protože s ním jsem komunikoval i u ViX teamu. Dolokalizovával jsem si vždy každý image co jsem zkoušel( AAF, BH, OpenPli,SiF, ViX,VTI.) mimoto jsem lokalizoval i jednotlivé poluginy(ze kterých si i mé lokalizace některé teamy vzali) no pak nastal trend, zamontovat pluginy rovnou do Enigmy, a to je neštěstí, protože pokud team neumožní tyto řetšzce lokalizovat přes Enigmu, tak to nelze a ikdyž příslušné řetězce jsou v .po souboru, tak je E2 ignoruje. Takže jsem na to již rezignoval. Navíc některé řetězce v jednom image jdou, v dalším už ne(v rámci jednoho teamu) nebo u jednoho team image jdou, u druhého zase ne. Prostě je v tom bordel Já to dělám univerzální, aby se .po soubor dal použít i na jiné verze téhož image, nebo i do E2 jiného teamu.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
to nemo:zkus tam nainstalovat oscam ymodVu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
re: jerry00oscam ymod v adresáři download softcam není-kde ho hledat? |
nemo
![]() |
|
nemono GSU je plugin, kde je mimo jiné i cams manager kde se dají stáhnout a spustit softcamy třeba i kombinovaně oscam s mgcamd, ale konfiguráky se musí použít vlastní, protože to žádný nenainstaluje. Zkus kdyžtak jak radí jerry ten oscam ymod, kde jde i něco v emu, vyhledej a stáhni si třeba tohle: et9x00_oscam_ymod_aaf_18.30 To když nainstaluješ, tak to máš nainstalovaný i s konfigurákama, který jen poupravíš k obrazu svému. Jsou v etc/tuxbox/config/oscam_ymod a v usr/keys je pouze sofcam.keyNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: VU+duo VTI imageto že je to pro et9x00 nevadí, jde to nainstalovat i do VUNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
nemonevím jak je to přesně, ale tuším, že jsou balíčky pro jednotlivé systémy, image. Nemám žádnou stránku na stažení kromě,http://www.filecrop.com/oscam-ymod.html, jinak to musíš hledat v podpoře image a na fórech. Já zůstávám u BH právě proto, že je na to nejjednodušší vše sehnat.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: VU+duo VTI imageUz sme ti poradili vsetko co nemusis urobit sam, tak nech sa darí....ymod som dal do downloadu na ABF posledny co som nasiel, je to ipk ako nemci hovoria "(nevhodné slovo)ensicher".....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereno na ABF je toho už tolik, že je problém tam něco najít, teď jsem se díval co si tam jak píšeš dal a nemůžu to najít :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: VU+duo VTI imagejo aha, myslíš ten enigma2-plugin-softcams-oscam-ymod-aaf_18.33_all.zip :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: VU+duo VTI imageV download plugins v sekcii VU+, tusim to je ono....... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+duo VTI imagevyhledat jako: Oscam ymod pre open AAF ipkNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: eemil,jerry00dal jsem tam enigma2-plugin-softcams-oscam-ymod-aaf_18.30_all av softcam panelu vidím Oscam ymod 18.30 zapnul a karta skylink nejde a austria taky ne. |
nemo
![]() |
|
musíš se kouknout doconfigu a jestli tam máš vůbec oscam.keys. AAF nemám nainstalované, tak nevím kam co patří.Pokud v instalátoru config není, musíš dodat vlastní, stejně tak keys tam asi nebudou.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
nemohele dal jsem do uploadu dva oscamy ymody co jsem našel, abys věděl kam co dát. Musíš rozbalit ze zip a pak ještě z tgz na jednotlivé složkyVu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
zapomněljsem ABF :http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=184&t=48179Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73 | |
![]() |
|
![]() |