Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+duo VTI image

Zdravím,dnes jsem nahrál nové image od VTI 4.2.3 a nějak se mi nepozdává obraz. V předchozí verzi VTI 2.7 se mi zdál obraz lepší. Chtěl bych se zeptat jestli má někdo odzkoušené od verze VTI 3.2 až po VTI 4.2.3 kde je obraz tak nějak nejpřijatelnější. Dík za reakce.

nemo
Registrace: 10/2004
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73
Odpověď v diskusním vlákně

re: jerry00

v usr/keys nemam vubec nic. Na tom ab foru je nato nějakej návod?

nemo

uscamu

jsou keys ve složce config v tuxbox, ale já nevím, zda v AAF je to stejné jako v BH

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

RE: VU+duo VTI image

Upresnenie:
vsetky camy co stiahnes cez pluginy v AAF mas v usr/keys, pisem to 3 krat.Teda keys a configy,binarka je inde pre teba nepodstatne kde.

Ak tam das ymod s instalacky inej bude ako inde v etc/tuxbox
Konfigurovat oscam musis podla svojej karty,ako ma tvorca softu vediet kto s akou kartou si to stiahne?

Keys ked ich tam nedas cez ftp, nemozes tam ani vidiet,co je logicke nie?

;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

jak již jsem psal, u toho oscamu ymod pro AAF jsou configy v etc/tuxbox/config/oscam_ymod a oscam.key to převede do var/keys jako SoftCam.Key. Takže to chce pouze upravit, nebo doplnit to co chybí

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

tohle konfiguráky rozbalit a narvat jak jsem psal výše a mělo by to fungovat, port na webif je 8888
http://uloz.to/xRmpTuz/oscam-config-rar

eemil

RE: eemil,jerry00

tak v etc/tubox mam ten oscam ynod 18.30 tak ten přepíšu tím oscem config ztaženým z uložto? A co je ten port na webif 8888

nemo

V etc/tuxbox/config/oscam_ymod přepsat oscam.config, oscam.server a tak dále. Ten webif je že se pak můžeš do nastavení toho oscamu dostat přes webové rozhraní zadáním do prohlížeče ip adresy toho boxu doplněnou dvojtečkou a 8888, příklad 192.168.0.100:8888

eemil

re:eemil

ok, už to běží i na ty bulhary 39.0E Ještě kam se dávají ccw klíče? Da se někde počíst o tom AAF česky? Softcam se pak upravuje v usr/keys?

nemo

Jestli se o tom dá někde dočíst česky nevím, nepátral jsem po tom, jo softcam je v usr/keys. Jinak jsem si všiml, že v těch mojich konfigurákách je nastavená jen ta 1 čtečka, tak pokud bys potřeboval i tu druhou, tak se dá nastavit přes to webový rozhraní, nebo doplnit v konfiguráku oscam.server, dále jsem zjistil že nejde hustler, to by bylo zase třeba v oscam.dvbapi u toho P: 0D96 1 odmazat tu 1

eemil

VU+duo VTI image

No a kdyby si se chtěl vrátit zpátky k Vti, tak ten obraz je horší z důvodu, že tyto image od verza 4 obsahují dreamboxaky tolik opěvovaný enhancement, který je ale nedobře nastaveny, aspon teda pro moji lcd panasonic.. Taky sem s tím chvíli laboroval no nakonec obraz min. stejny jak u 2,7 spíše lepší.

bedanek
Registrace: 12/2009

tu čtečku jsem taky zjistil. Jinak Hustler jde pod oscam 6018. Někdy se mi karta sekne v oscam ymod 18.30 V scam 3.60 jde v pohodě tak to raději přepnu v camech. Nenašel jsem ve stroji čtení datového toku. Nebo je na to nějaký plugin? A není pro AAF plugin pro aktualizaci SoftCam? Jinak už mě z toho bolí hlava. Jdu někam na muziku,vyčistit si hlavu.

nemo

re: bedanek

A to jsi nastavoval v LCD nebo ve VU+duo. Včera jsem tam měl taky verzi 3.2 a ta se mi zdála solidní. Možná se zase časem vrátím k VTI. Přece jen jsem ho měl 2roky a už jsem to měl ošahané. Tady u toho AAF se mi velmi líbí i uživatelské prostředí.

nemo

Copak udela

takove modre tlacitko, kdyz ho stlacis, nebo drzis stlacene ??? ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

RE:VU+duo VTI image

samozřejmě na vu+ ...Myslím, že pokud se vrátíš k vti nebudeš litovat

bedanek

je fakt, že u toho dua mi taky občas ten oscam kleknul, ale od tý doby co mám v duu nainstalovaný to GSU a jedu přes to ten oscam 7188 společně s tím mgcamd na EMU, tak je to stabilní i několik týdnů aniž bych to restartoval, nebo dával do hlubokýho spánku. Jinak na ten dat. tok je plugin bitrate stáhnutelnej přímo přes pluginy. Softcam si aktualizuju ručně přímo ze stránky http://enigma.satupdate.net/SoftCam.txt

eemil

eemil

on ma uz asi novy img tam uz je integrovany, treba skontrolovat cez modre - podrzat.Ak mas este staru verziu AAF tam to myslim nebolo, ale nebudem sa hadat.

liquere

liquere

zrovna dneska sem si dával nejnovější AAF do mojeho Clarke-Techu a bitrate jsem tam stahoval z pluginů :lookaround:

eemil

Takze v nom nebol, alebo len si ho nenasiel,lebo nie je v menu ani pre VU,musis stlacit modre tl. na dlhsi cas potom sa objavi ponuka ina ako ked stlacis kratko 1x.

liquere

liquere

já vím, Bohumile, já vím..... :laughing: Prostě to tam nebylo :lookaround:

eemil

Teraz to musis vydelit aby si videl bitrate R^ :laughing:

liquere

To eemil

no já se musim pochlubit že co mám 4 vti tak s oscam ymod t30 ice karta v interní čtečce bez nutnosti restartu, akorát cryptoworks mám v externí tam to občas seklo

bedanek

Mojů dojem z AAF. Zatím jsem zklamanej. Už 3x mi VU+ zamrzlo. Při přepnutí camů a při vložení flešky a posonutí videonahrávky, což musím říci že se mi u VTI ani jednou nestalo. Když jsem u VTI přepnul cam na jiný a zpět tak to běželo vždy. To u AAF to totálně zamrzlo a musel jsem restartovat a pak ještě přepnout cam. Taky se mi zdá že emu programy při přepnutí camu nabíhají pomaleji. No ještě nějakou chvíli to vyzkouším a uvidím, ale nedovedu si představit že to klekne ženě a ta si stím neporadí.

nemo

Skusal som ich viacere a stale sa mi najviac pozdava VTi. Jednoduche, spolahlive a chodive.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra