Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

VU-Ultimo a VTI 4.2.3

Dneska jsem si po čase nahodil ze zvědavosti aktuální Image.

HbbTV je fajn, ale přestal mi chodit Druhý tuner DVB-S2 na pozici B.
Programy sice naskočí/standartní údaje SNR a AVG v běžných hodnotách jako tuner A/, ale pouze pár kostiček na obrazovce avizuje přítomnost nějakých dat ve PS/. Stejně se chová i po přepnutí na jakýkoliv vstup relátka/4 družice/.

S2 tuner na pozici A chodí v pořádku, T/C tuner na pozici C taky v cajku.

Máte někdo tento poslední Image od VTI na Ultimu a v něm v provozu dva tunery S2?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU-Ultimo a VTI 4.2.3

Takže potvrzuji podezření, dnes ráno jsem se vrátil na verzi 4.1 a druhý tuner S2 na pozici B funguje opět bez problému.

Poslední soft 4.2.3 má much pravděpodobně více, dnes ráno už nefungoval ani plugin HbbTV a ve skinu dreamTV-HD neumí zobrazit v hlavním infobaru parametry přijímaného TP/MUXu.

On Air!

Saxon

a PIP chodil s 4.2.3 taky nějak kostrbatě, na 4.1 cajk.

On Air!

Saxon

Tolko pekneho ineho softu je a stale trapis to VTI,"proč"?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Malo casu. Doporuc neco overene a stabilni.

On Air!

Saxon

No to si musis sam odskusat, Ultimo ked som pochopil mas osadene tunermi ako kalasnikov.V debate o stranku dozadu som dal link, kde je zoznam softov(teamov) ktore robia aj pre VU+.Ja mam AAF pre UNO,ale pre Ultimo musis odskusat.Len preto som sa pytal ze preco,lebo okolo toho VTI je v nasich koncinach velky rozruch,ale zatial nikto nepovedal preco?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

ma pythona 2,7 wela weci tam nece ist

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Myslis poslednu verziu...VTI

liquere

Druhý tuner funguje bez problému. Zkoušel jsi nekódovaný kanál na druhém tuneru. Měl jsem problém u nového VTI s konfigurací MGCAMD (s defaultním config se z druhého tuneru nedekódoval program - tj. signál ukazoval OK, ale obraz žádný). S upraveným config vše OK.

maxipes99
Registrace: 10/2007

maxipes

Ano, zkoušel jsem na A tuneru CT24 a na druhém TA3 a ten se sypal. Po vrácení 4.1 vše v pořádku. Kodování programů na to nemělio vliv, to jsem zkoušel jako první věc...

On Air!

Saxon

já považuju za povedené AAF (na DUO a ET9x00), jednoduché, funkční, dobře namapovaný tlačítka DO, není přeplácaný blbostma. :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

VTI je uplne v pohode. Pouzivam cez rok 4.1 s VU plus duo, zatial spokojnost. Upgrade som zatial nerobil, nerad saham na veci, ktore funguju.

JanoHels
Registrace: 1/2006

JanoHels

...mluvíš mi z duše. Já jsem taky spokojen s 4.1, ale zajímalo mě to HbbTV už kvuli zákazníkum. Říkal jsem si, že počkam až na několikátou verzi, tak jsem vzal tuhle. Třetí upravená je asi na dnešní dobu ještě moc brzy...

On Air!

Saxon

K Hbbtv som zachytil nieco v tom zmysle, ze sa caka na nejake drivery,zaroven je otazne ci to vobec bude spolahlivo fungovat na starsich modeloch,teda okrem tych co pride len na trh.Kvolu narocnost na pamat.Takze neviem posudit co je pravda,ale pokial tuto funkciu nepouzivaju vsetky softy asi bude problem pravdivy a teda vsetky terajsie verzie su len pokusne.

liquere

HbbTV

Včera to chodilo pěkně, jen tak jsem to prošel, německé i u ČT, prošel jsem si sekci k LOH a to asi tak stačí...

Zajímavé to bude třeba na Anixe, ten jejich archív. Podobně by to mohlo být i na Arte.

On Air!

Saxon

To ano,len pokial to bude v zaciatkoch ta zakaznici ukrkaju, ked to nebude spolahlivo fungovat.

liquere

to saxon

Diky za příspěvek a ušetřený čas, taky jsem ho chtěl vyzkoušet.JanoHels má asi pravdu...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Co tak provést upgrade FPGA u toho tvého Ultima?

matchboxx
Registrace: 9/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra