![]() |
|
OptiboX Zebra,problém s PVRČau,mám prosbu.Po připojení externího disku s vlastním napájením k Optiboxu Zebra,Verbatim 500GB nebo WD 500GB a naformátování v přijímači,stisku tlačítka nahrávání na dálce mi přijímač vypíše,že nahrávání není k dispozici a mám připojit HDD.Samozřejmě že po naformátování HDD v Zebře počítač disk nevydí.Je ještě nějaký způsob abych mohl HDD naformátovat v PC a běžně jej používat u complu?Díky.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: OptiboX Zebra,problém s PVRMozes to upresnit, nejak sa mi to zda domotane...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquereZkusím to:K přijímači OptiboX Zebra se SW 2.25 jsem měl připojen externí disk Verbatim 500GB.Na disk jsem dříve běžně nahráva,když jsem chtěl nahrávat z ZDF HD tak se mi na obrazovce objevylo že nahrávání není k dispozici a má připojit HDD.Zkusil jsem jiný dísk Verbatim i WD s napájením,naformátoval v OptiboXu.Problém s nahrávkou přetrvával.Tet bych chtěl disky používat u PC ale po formátování v Zebře je počítač nevydí a nemohu s nimi pracovat. :((O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: OptiboX Zebra,problém s PVRCo máš za operační systém v počítači? V STB jsi ho formátoval na NTFS? Jesli ano, tak pokud nemáš ještě nějaké Windows 98, tak by s ním měl OS umět pracovat. Když ho připojíš k počítači, nenabídne ti provést jeho formátování? |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
@ZdenekMiMám Wind7.Přijímač disk formátuje na E2FS který potom počítač nevydí.Už jsem ale na to přišel,našel jsem program Ext2 Volume Manager který disk v pc našel.Změnil jsem formát disku z E2FS na FAT32 a dále s ním pracoval.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
Satak1si 1-ka , vyriesil si to sam.Ano ext2fsd je pekna vec pre disky formatovane linuxom.Myslim, ze tu uz o tom bolo v minulosti pisane.E2fs bude nieco podobne, ale ucel to plni.... R^ Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: OptiboX Zebra,problém s PVRPresne tak,musis hdd naformatovat na Fat32. Potom neni problem. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: OptiboX Zebra,problém s PVRAle jestli na něj chceš nahrávat větší soubory než 4GB (třeba filmy), tak si ho naformátuj na NTFS. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: OptiboX Zebra,problém s PVRMi se to v aligátoru taky stávalo,třeba po vymazání a formátu na fat32,disk i usb nebylo vidět,jediná pomoc ,vypnout a zap.kolíbkou,načetlo ihned !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
![]() |