![]() |
|
Golden Media Spark - 3 otázky1. O tomto přijímači není na forech příliš psáno. Dají se zevšeobecnit rady, které jsou primárně určeny pro jiný STB (alternativní software apod.)pro tento?2. Nejdou mi už nějakou dobu přehrát videa z Youtube. Načtou se, ale nehrajou. Zkoušel jsem znovu software, vypnout ze zásuvky - nemá vliv. Teď mi ještě poslední dva dny hlásí Spark, že není spojení se serverem. Není chyba u poskytovatele internetu? 3. Proč mi naskakujou na pozici 28,2 automaticky (a jen na této pozici) teletextové titulky? Díky předem za zájem |
bobice
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Golden Media Spark - 3 otázky1_ ano2_ příští týden v novém softě snad pojede + počasí 3_ ani já nevím :))) AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Golden Media Spark - 3 otázkystručný, jasný, díky. |
bobice
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
bobicetitulky si vypni v menu a daj si ich zapinat len rucnemotor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Golden Media Spark - 3 otázkyNo to by mu je to pouštělo i jinde , mě sralo vždycky čthd :-/AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Golden Media Spark - 3 otázkya pardon som si nevsimol ze mu to robi len na 28,2 :)tak potom su tam pravdepodobne napevno a s tym asi nic nespravis. motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
Amiko Alien 2Potvrzuji shodné chování i v Amiko Alien 2 |
Lojza3
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
![]() |