Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

VU+UNO a jeho klady a zápory

vím že je to blbá otázka ale nikde se nemůžu dočíst jestly tento sat má USALS a ještě bych se chtěl zeptat lidí kteří tenhle sat mají je to dobrá investice ? nebo je lepší Dreambox někde jsem se dočetl že funkcema se Dreambox už dávno ztratil tak nevím díky za info.

sgr97
Registrace: 9/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+UNO a jeho klady a zápory

Napisem len ze, tak ako dokazes kupis lacno "neznackovi" DM kupis lacno aj neznackovi "VU+". ;)

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Hotovyrad

DM 800 je na stejné a urovni a ve stejné kategorii jak VU+ solo.A tam se cena točí kolem 4000,-.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

warder

jasně, to jsem nevěděl :-)

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Tak som precital co tu pribudlo od vcera. Len doplnim, ze VU+ ma usals a warder nema usals,myslim v sebe.Suhlas ze kto tam narve vsetky pluginy co mu prejdu v okoli, obycajne skonci na niektorom fore.Nie OF.
A to ostatne je uz fakt diagnoza.....cislo neviem, je tu nejaky medik? :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

To Warder

Nemůžeš předpokládat, že je každý mistr světa jako ty, že se umí hrabat v Enigmě, Linuxu, že umí engliš a na netu si všechno najde. Na velké části českých fór se při dotazu člověk dozví, že za A, je debgen a za B, že si to má vygooglovat. V lepším případě najde fórum, kde je spousta řešení ale skoro vždy se tam dohadují nějací odborníci, hází tam termíny a věci, o kterých normální tupoň ani nechce vědět.Občas se najde dobrá duše co poradí, no ne vždy to vede ke kýženým výsledkům. Já si lecos už po tom půlroce dokážu udělat ,ale třeba rozchodit Irdeto v oscamu je stále pro mě neřešitelný problém, ikdyž mám tři zaručené, polopatické návody. Jednou jsem to rozchodil v BH, a ten image jsem zazálohoval. Když to chci rozchodit znovu na čistou instalaci BH image, tak se mi to už znovu nepodaří.(Nepočítám dnes objevený Gbox). Prostě: když je někdo degen, namá si kupovat linuxový stb! To je asi všeobecný závěr, kterého tu má spousta lidí plnou pusu.Nevím jak je to na zahraničních fórech třeba podpory jednotlivých image, ale ikdyž neumím anglicky, tak mi připadá, že taková žumpa jako u nás tam není.

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

jerry00

som taky isty uzivatel ako ti len akorat s enigmou robim asi "trosku" dlhsie. ;)

Ak hladas nejake ine forum z jazykom SK/CZ tak to skus napriklad "cierne" AB.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Warder: Tak já samozřejmě

na AXX taky jsem, jen konstatoval fakt, že ze začátku, když jednotlivé teamy polehoučku jen koketovaly s úpravou původní Enigmy z Dreamů, tak to všechno bylo jaksi průhlednější a nějak jednodušší. Já si Vuúčko pořídil po několika zbytečných pokusech(Vitamin a Dreamsky),což se stále jeví jako vyhozené peníze. A jsem nadmíru spokojen. Jen prostě srovnávám to ,že můj Úň jako jediný image žere BH 1.7.3. Tam prostě již dříve mnou zmiňované problémy prostě nemám!!!! Nemám tam vůbec žádné.(Ať se jedná o neprobouzení funidla při probuzení ze standby, problémy s instalací a odinstalací pluginů, kdy prostě ty pluginy co tam nasééérou vývojáři nejdou odinstalovat, nebo to odinstaluje i něco jiného(typ. příklad třeba WebIF), nekompatibilata skinů nechci to vypisovat. Já tam navíc instaluju vždycky pouze Fancontrol2. Naopak se chci zbavit takových krámů jako Meoboot, Yootrubky,Stream pluginů,EPG srágor,3D nastavení a pod.

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

Na zahranicnych forach kam obcas chodim, ta slusne upozornia ze sa nemas pytat na emu a kody,pokial to nezabere mas smolu.Myslim forum pre podporu img, nie nejake forum cisto piratov.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra