![]() |
|
TV SAMSUNG UE40ES6800 - zmena jazykovej stopyPri pokuse o zmenu jazykovej stopy kódovaných programov zo skylinku mi nabehne zvolený jazyk, ale obraz zmizne s popisom sluzba je kodavana. Pri návrate späť musim prepnut kanal, aby som mal obraz. Pri návrate na kanal, kde som chcel zmeniť zvukovú stpu zostane pôvodný zvuk. Proste neide zmeniť zvukovú stopu.Má s tým niekto nejaké skúsenosti ? Prosím o radu. |
Ivco
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: TV SAMSUNG UE40ES6800 - zmena jazykovej st...V menu nastavit jazyk na českýDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: TV SAMSUNG UE40ES6800 - zmena jazykovej st...Stretol som sa s tym.1. Aj ked v menu mam jazyk nastaveny na cesky, na niektorych programoch sa pusti eng. a jazyk musim rucne prepnut. 2. V zavislosti od pouziteho dekodovacieho CAM modulu sa deju rozne veci s obrazom a zvukom pri zmene jazykovej stopy. Napr. Pri pouziti cerveneho CW Eurocam modulu sa pri zmene jazyka na chvilu sekne obraz, ale hned sa aj rozbehne. Pri pouziti zeleneho CW Smit modulu sa obraz sekne a uz sa nerozbehne. Aky mas CAM? Skus vymenit. So Skylink Neotion som nemal problem. |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
presne takCAM modul dokáže robiť v TV nevysvetliteľné veci |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: TV SAMSUNG UE40ES6800 - zmena jazykovej st...samsung= dev/nullTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: TV SAMSUNG UE40ES6800 - zmena jazykovej st...Môže to byť cammodul. Kupil som tento TV a kedze nebol v TV, tak som pouzil nejaky co som mal doma, netusim odkial je. Skusim kupit novy cammodul a dufam, ze to pojde |
Ivco
![]() |
|
Bol to cam modulĎakujem Tomic. Kúpil som ten cam modul a všetko šlape |
Ivco
![]() |
|
![]() |