![]() |
|
Nový HD satelitní přijímač pro SkylinkAhoj, sháním pro známý satelitní přijímač a nevim si rady s finálním výběrem.Co od něj očekávám: * čtečku IrDeto * Skylink ready (bude tam nová karta ICE) * USB pro přehrání filmů apod. (není podmínka, jen výhoda) * HDMI * podpora českých znaků Při výběru kladu důraz na cenu, protože chtějí opravdu co nejlevnější variantu, která jim bude fungovat. A teď to, co jsem tak nějak vyfiltroval z netu: Kaon KSF SA710IR (mám možnost sehnat za 1199,-) Kaon KSC SA276IR (mám možnost sehnat za 1899,-) Homecast HS3200IR (2142,-) Mascom MC2200HD (2188,-) Mascom MC250HD (2399,-) Optibox MiniZebra (2499,-) Z výběru jsem vyřadil Strong SRT 8345CI a Techisat Technistar S2 z důvodu, že bych stejně musel dokoupit CI modul pro kartu. Díky za jakýkoliv rady, připomínky a pomoc s výběrem. PS: Osobně se mi nejvíc zamlouvá Kaon KSC SA276IR, ale slyšel jsem, že je problém s updatem firmware. Je to ale jen od jednoho člověka, takže to může být "Jedna bába povídala.". Dál pak Mascom MC2200HD z důvodu dalšího CI slotu do budoucna. Na Optibox MiniZebra jsou zase dobré recenze a hodnocení. |
avalagne
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 19 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
RE: petr33No chtěl jsem to vyřešit tak nějak pokud možno sám, ale asi bude lepší někam zajít... |
avalagne
![]() |
|
RE: avalagneTak tu z toho aukra bych bral :))) Už dlouho scháním něco podobného na odkládání a sušení klobouků...Jinak signál "za rohem" bude vždy problém. To není na baráku STA nebo o ní nájemníci neuvažují? |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
avalagnekup určitě nějakou venkovní anténu, já bydlím od PA nedaleko, mám venkovní anténu otočenou na Černou horu a chytám 100% všechny dostupné kanály č.40,60,61 a 45-Chlum,, a jako bonus v dostatečné síle signálu 79% i K 48 se sedmi programy poláků včetně TVP HD R^ |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: fergusAž tak jo? :O Já bych to cpal na jih... Tak to zkusim na ten sever s tou venkovní... A co se týče značek antén - čemu se vyhýbat a čemu naopak ne? |
avalagne
![]() |
|
anténa na dvb tsamozřejmě kup anténu širokopásmovou, která má co největší zisk,já mám třeba starší colorku a vše šlape jak hodinky (bez zesilovače),dnes se prodávají jak colorky, tak třeba Emme Esse AT45TLS 47 prvků, vždy koukej na zisk antény,čím větší tím lepší a zajistíš si stabilní a kvalitní příjem |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: Nový HD satelitní přijímač pro Skylinkfergus, není to tak jednoduché, záleží na daném prostředí. Jsou místa kde jí to o dost papírově slabší anténa ,,natře´´. Už se nejenom zde několikrát o tomto psalo. Jinak proti uvedeným anténám nic nemám. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
avalagneEste si to rozmysli. Podla mna je rozdiel medzi DVB-S a DVB-T prijmom: Parabolou s volnym vyhladom na druzicu chytis signal, antenou s volnym vyhladom na vysielac signal chytit nemusis (moze pomoct otocit antenu tym smerom, o ktorom si myslis, ze nic nechytis). |
ahe56
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
FergusJsi si jistý,že co píšou o zisku některých monster je taky pravda ? To je velmi naivní ! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Nový HD satelitní přijímač pro Skylinkza tu dobu co to tady řešíš a asi nevyřešíš, proč sis dneska třeba nedošel za nějakým místním profíkem a nekonzultoval to?Znova ti napíši že odtud se blbě radí v tomto případě když nejsme znalí poměrů.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: všemTak nakonec to vyřešila tato anténa: http://sencor.cz/Produkty/Spotrebni-elektronika/Prijem-TV-signalu/DVB-T-anteny/SDA-610Signál 100% a kvalita 85-100%. Stála mě 600,- Kč, dal jsem ji na střechu a je po problémech, žádný výpadky signálu se nekonají. Jinak mám to cca 23 km vzdušnou čarou na vysílač a žádný extrémní výškový rozdíly nejsou, takže tak. Díky všem za ochotu a rady! ;) |
avalagne
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |